Telekom NAT-ol ADSL netnél?
Az lett gyanús,hogy bittorrent-nél egy ideje nincs bejövő kapcsolat.Mikor domainom megnéztem, XYZ.nat.pool.telekom.hu volt,innen sejtettem meg hogy nat lehet.rákerestem,találtam is egy cikket hogy 2013-ban volt ilyen.majd megnéztem,a router WAN IP-nél WAN IP: 100.100.228.XX-et ír,amíg a külső IP 31.46.247.XX...
Szóval a k rva anyjukat először is,másodszor lehet ezzel valamit kezdeni?Ha szólok nekik hogy kéne a dedikált IP adnak vajon?Köszi!
Egy ideje bevezették, igen.
Volt is erről cikk valamerre, ha írsz nekik levelet, visszateszik az előfizetésedet a régi dinamikus IP-s megoldásra.
Akkor holnap írok is nekik,hogy intézkedjen.Indokolni kell szerinted,vagy elég csak annyi,hogy kérelmezném vissza a publikus IP címemet?
Egyébként egy ideje már az IPV6-ot kellene bevezetni,nem natolgatni itt össze-vissza...valahogy itt mindenki az ellenkező irányba halad,mint amerre kéne.
Pont énis rábukkantam.
Akkor holnap megy is az email nekik.
Köszönöm a választ,ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!