Milyen adsl modemet ajánlanátok?
savanyújóska: Köszi! Tp-linket nem nagyon merek venni, mert routerként nagyon hamar tönkrement. Régebben próbáltam.
Tengor: nem, még a szolgáltató adta kb. 9éve.
+1 szólni a szolgáltatónak!
Több okból is:
- A kereskedelmi forgalomban kapható Annex B -s ADSL modemek jó drágák, még ha a szolgáltató pénzért is ad egy korszerűbbet, az töredéke lesz a bolti árnak. (Nekem egyébként ingyen cserélték mikor instabil lett a régi)
- Hiba esetén a szolgáltató nem nyafoghat, hogy azért jelenezik a hiba, mert custom modemet használsz. Legutóbb haveromnál jártunk így aki TP-Link modem router kombót használt. Fél órát kellet győzködni őket telefonon, hogy az ő D-Link modemükkel is szar. Csak utána mozdultak meg, és hárítottál el a saját hibájukat.
Köszi a tippet!
Lehet jobb megoldás lenne.
Eddig Gts volt a szolgáltató, most váltottunk telekomra, vagyis ez még a gts által biztosított modem. Sok gond volt a nettel, ami miatt ki is jöttek bemérni a hibát. A bemérő csak annyit mondott mellékesen, hogy félreállítottak valamit és ez javítva lett, de szerinte a modemünk sem működik túl jól, mert régi.
Sajnos én nem voltam itthon, így nem nagyon tudom mi van. Szóval ezt a modemet nekik le kellene cserélni? Megpróbálom megérdeklődni, de már tartok tőle, mert írásban 5 kérdésemből általában 1db-ra válaszolnak. Személyesen az üzletben pedig mikor a modemes és jelszavas témáról kérdeztem jól ki lettem oktatva, hogy ők nem értenek a műszaki dolgokhoz mit kérdezek én ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!