A google miért nem a karácsony vagy Jézus cikkre irányít?
Tudjátok van az, amikor jeles napoknál, ünnepeknél a google felirat helyett valami kép lesz, és az ha rákattintasz, a naphoz kapcsolódó keresésre irányít.
Karácsony alkalmával az ember gondolná, hogy a karácsony, vagy Jézus keresőszavakra irányít, de nem.
Erre a zagyvaságra vezet.
Ezt komolyan gondolják?
"Egyébként látom, nem érzékelitek a problémát."
Vagy csak te érzékelsz problémának valamit, ami nem az.
Uh...nem lesz semmi.
Kellemes ünnepeket. :)
Az a baj, hogy nem bírtok összefüggéseiben gondolkodni.
Egy egyszerű példa. Volt a kommunizmus. Jött a rendszerváltás az MKP-ból lett MSZMP majd MSZP.
Ugyan az a tolvaj banda. Ennek ellenére szavaztatok rájuk. Oké. El lett mondva, hogy ezek az emberek (D-209, libajnai, a szemkilövető) a kommunista söpredéknek a maradéka, mégis meg lettek választva. El lett mondva, hogy ezek évtizedekre tönkreteszik az országot. Így is lett. Amikor már égett a ház le lettek váltva, de amikor föl lett emlegetve, hogy ugye ugye megmondtam, az elmútnyócévezés meg hülyeség.
A helyzet ugyan ez. Ez az egyszerűnek tűnő dolog, nagyon sötét időknek az előszele. De ha 20-30 év múlva ez fel lesz emlegetve, az akkor majd összeesküvéselmélet, hülyeség meg nem tudom mi lesz, de az összefüggés megint csak le lesz tagadva.
Te nem tanultál történelmet hülyegyerek?
Segítek.
Pötyögd be a keresőbe, hogy "kommunizmus magyarországon" és megtalálsz minden hasznos infót.
Te vagy egy szemellenzős barom.
Csak azt nem tudom, hogy egyszerűen hülye vagy ezért van fenn a szemellenző, vagy annyira eltökélt bérenc vagy, hogy magadnak is hazudva nem vagy hajlandó levenni.
Nincs nagyobb problémád? Jó neked...
Írj a Google szerkesztőinek, és reklamálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!