Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook miért ilyen bénán...

A facebook miért ilyen bénán hirdeti az oldalakat?

Figyelt kérdés
Már többször előfordult, hogy egy olyan fb oldal hirdetését látom a news feedben, amit néhány napja kedveltem. Előtte nem találkoztam a hirdetésükkel, amikor meg már mindegy, mert ismerem, akkor elő jön? Ezért nem érdemes nekik fizetni a reklámokért az oldalaknak...

2015. dec. 22. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha terméket, akciót hirdet, akkor van értelme. Korábban meg nem tudta rólad, hogy érdekelhet. Egy példából nem jogos leszűrni, hogy béna. Ha annyira béna lenne, már cikkeztek volna róla és senki nem hirdetne - dehát nem így van...
2015. dec. 22. 17:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy be lehet állítani, hogy a hirdetéseket az oldalt kedvelők, az ismerőseik, vagy még nem kedvelők lássák, szóval az oldal adminjai voltak a bénák.
2015. dec. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!