Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekomos internet miért...

Dubai2233 kérdése:

Telekomos internet miért ilyen lassú?

Figyelt kérdés

A falunkban elérhetö leggyorsabb internetre fizettünk elő, hogy az egész csalág wifin keresztül rendesen tudja használni(10megás) . De rettenet lassú. Filmet letölteni pl nem is tudok, mert mindíg korlátozott kapcsolatra vált. Arégi mobilnetünk gyorsabb volt volt mint ez. Ezt a modemet és routert hozta a t-com:

router d-link dir-600

modem d-link dsl-360r

Arra gondoltam, hogy ezeket kellene lecserélnem, és gyorsabb lenne a net. Csak annyira nem értek hozzá hogy milyenre kellene. Ja a netet van hogy egyszerre 4-5 emberke is használja. Milyen modemet és routert ajánlanátok?

2015. dec. 16. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:

"Filmet letölteni pl nem is tudok, mert mindíg korlátozott kapcsolatra vált."

Tipikus jele annak amikor a router nem bírja a torrent sok nyitott kapcsolatát.

Korlátozd a kapcsolatok maximális számát mondjuk 30-ra.

2015. dec. 16. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egyszerre 4-5 ember használja, akkor ne csodálkozz rajta hogy p*icsa lassú... Nem lesz semmivel se gyorsabb hiába cseréled a routert meg a modemet. Én 10 megát egyedül használok, max a testvérem felcsatlakozik rá mobil facebookozni.
2015. dec. 16. 15:05
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

Hát ha egyedül használom akkor se valami gyors. Haveromnak lassab netje van mint nekem, mégis gyorsabb mint ez.

2015. dec. 16. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Valami hálózati hiba lesz, mert a sávszélesség megvan.

Vedd ki a routert a hálózatból és a géped direktben a modemre kötve nézd meg, hogy mennyire működik!

G.

2015. dec. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!