Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen magas a pingem...

Miért ilyen magas a pingem napközben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval online játékokkal játszom pl Cod 4 Battlefield stb és azt vettem észre hogy napközben mindig magas a pingem de nem állandóan hanem ugrál pl 60 ról felugrik akár 900 ra is ami nagyon idegesitő néha (ami ritka) marad 60 on de akkor se sokáig és ez minden játékon így van amin játszom szóval szerver hiba nem lehet. Érdekes módon viszont este olyan 23 óra után nem ugrál a pingem egyik játékba sem. A netem 2 megás de mivel korlátlan ezért felugrik akár 6 megára is bár ez ritka Speedtesten ahányszór mérem annyiszor kapok más eredményt pl 0.5 mbps től kezdve 5 mbps ig lehet ezért ugrál a pingem ? mert nem stabil ? vagy arra is gondoltam hogy mert napközben többen neteznek ?

2015. nov. 1. 13:05
 1/2 Argloss ***** válasza:
Nézd át a szerződésben garantált dolgokat, aztán jelezd a szolgáltatónak a hibát.
2015. nov. 1. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:
ha faluban laksz és csak ilyen gagyi szolgáltató amit be tudtak kötni akkor nem nagyon lesz javulás , ezeknél lehet sírni telefonba nem csinálnak semmit.
2015. nov. 1. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!