Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A napközben magas hő jelent...

A napközben magas hő jelent valamit?

Figyelt kérdés
A reggeli órákban általában 36,8 körül mérek de napközben mértem 37,1-et is pedig nem vagyok beteg nem vagyok megfázva. Ez normális vagy lehet, hogy megfogant a baba?
2012. márc. 17. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:

A napközbenire nem nagyon szabad alapozni ilyen tekintetben, mert azt nem a hormonok alakítják (a reggeli hő -többek között- ezen hormonok cirkadián ritmusa miatt mérvadó).

Ennek ellenére drukkolok, hogy baba legyen a dologban! :)

2012. márc. 17. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán számít. A reggeli hő a mérvadó.
2012. márc. 17. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát én szoktam nap közben mérni de csak akkor ha pl 2-3 órát üldögélek vagy fekszem egy helyben és előtte nem futottam vagy végeztem valami intenzív mozgást!

De egyébként tényleg a reggeli a mérvadó!

Valakinek már a 36,8 és elég magas a babához úgy hogy ki tudja...:)

2012. márc. 17. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

bocsi nem és,hanem IS!

Tehát 36,8 IS elég a babához!

2012. márc. 17. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A reggeli hő számít inkább!

Egyébként meg ha már késik a mensid és akkor van továbbra is szépen fent a hőd, akkor reménykedhetsz, hogy esetleg baba lehet, de amíg nem tartasz itt, addig természetes dolog, hogy fent van a hő. Ez mindig így is szokott lenni normális esetben is.

2012. márc. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!