Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore-ra hogyan tudnék visszas...

NCore-ra hogyan tudnék visszaseedelni gép ujrarakása után?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az lenne a gondom, hogy újratelepítettem a gépet, és ugye elvesztek a torrentek. Viszont engem meg ideiglenesen letiltottak nCore-ról.

Újra le kellene töltenem a torrenteket, hogy tudjam seedelni, vagy elég a torrent file-t letölteni, és megnyitni, hogy elkezdje seedelni?(uTorrentet használok, ha ez szükséges info)

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 1. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a fájlok megvannak, akkor újra letöltöd a torrenteket, és megadod letöltés helyének azt a mappát ahol a fájlok vannak. Hash ellenőrzés után seedbe fog beállni. Akkor kezd letölteni, ha olyan helyre mutat a letöltési cél, ahol nincs ellenőrizhető tartalom (esetleg hash check hiba miatt pár tizedszázalékot újra leszed).
2015. nov. 1. 12:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Mármint jelét nem látom annak, hogy így is seedelne, ha csak megnyitom a torrentet.
2015. nov. 1. 12:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát amit megértettem belőle, arra tudok csak reagálni:D

Nincsen meg semmi se, mindent letöröltem, és most újra letölteni se tudom az ideiglenes megvonás miatt.

2015. nov. 1. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek meg az sem probléma. Az aktivitásban lévőket nem fogja elölről számolni, letöltheted újra. Letiltás után próbálkozhatsz, remélhetőleg.
2015. nov. 1. 13:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát ja, csak 30 napot kaptamxD Na mindegy, köszönöm szépen a segítséget! Ment a zöld
2015. nov. 1. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
ezért kellet neked ncore jól szívatják a torrentezőket.
2015. nov. 1. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
5%
pont az ilyen hülyeségek miatt nem használok már ncoret, nem lehet újratenni a gépet...
2015. nov. 2. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt nem tudod újrarakni a gépet, valamit rosszul csinálsz.
2015. nov. 2. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:

"nem lehet újratenni a gépet"

Mondjuk megoldás lenne ha nem egy helyre tennéd a rendszert és a letöltött cuccokat, hanem mondjuk legalább külön partíciókat hozol nekik létre, vagy egyszerűen van 2 külön hdd-d vagy bármi más amire ki tudod menteni a dolgokat és nem vesznek el újratelepítés során.

2015. nov. 9. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
le pontozott minket egy ncore fan XD
2015. nov. 9. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!