Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet tenni, ha a vaterán...

Mit lehet tenni, ha a vaterán a vevő hónapok óta nem akarja leadni az értékelését?

Figyelt kérdés

Több olyan vevőm is van, akikhez feladást követően 1 héten belül megérkezett a csomag, de kitartóan nem akarnak értékelést leadni (4-5 hónapja), de miért?

Miért nem válaszolnak az email-ekre, amiken azelőtt kommunikáltam velük?

Az idegeimre mennek a vatera értesítő levelei, amit folyamatosan küldenek minden héten, hogy adjam le az értékelést.

Már attól is agyvérzést kapok, hogy miért nekem küldi a hülye vatera ezeket a leveleket, amikor én az eladó vagyok!?

2015. okt. 23. 11:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már látom, hogy a hasznos válaszaid száma miért döngeti a kemény 55%-ot! :)
2015. okt. 24. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:

"Az idegeimre mennek a vatera értesítő levelei, amit folyamatosan küldenek minden héten, hogy adjam le az értékelést. "

Kedves kérdező, egyszerű a képlet: ha rendesen, gyorsan fizetett a vevő, és nem problémázott adj le pozitív értékelést - probléma megoldva.

"Már attól is agyvérzést kapok, hogy miért nekem küldi a hülye vatera ezeket a leveleket, amikor én az eladó vagyok!?"

Azért, mert a vevőt is kell értékelni, így lehet kiszűrni az esetlegesen nem fizető, problémázó (A minden pozitív szándék ellenére a csomag késői vagy meg nem érkezését firtató/"nem ezt rendeltem"-jellegű panaszkodókat) egyedeket.

"de kitartóan nem akarnak értékelést leadni (4-5 hónapja), de miért?

Miért nem válaszolnak az email-ekre, amiken azelőtt kommunikáltam velük? "

Az elidegenedő társadalom már csak ilyen - addig tartják a kapcsolatot, amíg feltétlenül szükséges.

2015. okt. 24. 23:48
 13/14 anonim válasza:
Lényegtelen a rendszer elleni felháborodásod te értetlen ez a szabály aztán kész. Nem értékelsz sokat aztán kiraknak a francba aztán lesheted a százalékod.
2015. okt. 25. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Micsoda gondjaid vannak... Ha tudod, hogy nem sz@rt küldtél, akkor miért nem mered leadni az értékelést? Nekem is volt olyan, hogy nem értékeltek, és? Én leadtam aztán kész, az élet megy tovább, de nálad úgy látszik nem. Ha nem tetszik valami, ne használd.
2015. okt. 25. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!