Hogy tudom beállítani a routert, hogy ne csatlakozzon le 24 óránként?
A problémám a következő:
Amióta ez a routerünk van, valamiért 24 óránként folyton lecsatlakozik az internetről, ilyenkor áramtalanítani kell, hogy visszacsatlakozzon, ez sok esetben elég idegesítő, amikor folyamatos internetkapcsolatra van szükségem. És az a baj, hogy senki se tudja hogy mi a probléma, mindenki azt mondja hogy ilyet nem szabadna csinálnia, meg hogy folyamatosan kéne mennie, de mégsem ezt teszi. A wan-nál beállítottam hogy autómatikusan csatlakozzon, de ezzel max gyorsabban jön vissza az internet, de attól még ugyan úgy megszakad. Van valami beállítás ami megoldja a problémát, vagy vegyek új routert?
u.i: TP-Link routerem van
Szia.
Internet szolgáltató ? Internet tipusa ?
Ha ADSL internet akkor 24 órás bontásnak hivják és nem tehetsz ellene sok mindent, mivel a szolgáltató csinálja.
Az viszont, a router gondja, hogy nem csatlakozik vissza bontás után, erre talán megoldás lehet, egy router firmware frissités, ha ez sem oldja meg a gondot akkor próbáld meg egy kölcsönkért routerrel (pl. egyik haveroddal cseréltek egy hétvégére routert) - legalább azt ki tudod deriteni, hogy tényleg a router a hibás-e.
Sok sikert.
üdv.
Szia.
Ha van másik routered akkor próbáld ki azzal (de szerintem Te a modemre gondolsz - ha tévednék akkor előre is bocs).
Üdv.
Ja az még lemeradt az előzőből, ha a modem nem akar kapcsolódni, akkor egy ilyen alkalommal amikor nem kapcsolódik, hivd fel a szolgáltatót és mond el nekik a hibát.
Elvileg ki kell nekik cserélni a modemet.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!