Miért nem tudok az ebayről megvenni semmit?
Regisztráltam, a paypal számlán is van pénz de akár mit megakarok venni ez jön ki
If your payment is declined for some reason, we’ll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again.
Ez mi?
én így nem vásárolnék ha ezt sem tudod lefordítani
"ha a fizetésed elutasítják valami miatt, küldünk majd egy levelet hogy értesítsünk.Ebben az esetben vissza kellene menned a tárgyhoz\tárgyakhoz(amit meg akarsz venni) és újra megpróbálni fizetni"
nagyon konyhanyelven ezt írja
sajnos nemtudok angolul, forditoval probáltam de nagyon értelmetlenül forditottal le.
egy 4 dolláros dolgot akartam venni nagyot nem hibázok ha valamit nem értek meg.
nemtom milehet a baja, kaptam emailt ott ezt irták:
Sorry, we were not able to process your PayPal payment for US $4.39 for one or more items.
If you would like to purchase and pay for this item / these item(s) with another payment method, please return to your cart to check out and submit payment again.Remember, great deals don't last long on eBay, so some of your items may have already been purchased by other buyers.Complete payment soon to avoid missing out.
valami olyasmit szeretne hogy térj vissza a "kosárba"(cart) nézd meg hogy jó tárgyak vannak-e oda betéve és próbálj meg újra fizetni meg hogy a jó áruk nem sokáig vannak fenn ebayen szóval amit venni akarsz már lehet eladták nézd meg hogy maradt-e még belőle
(ezt csak megjegyezném hozzá)
ugye több mint 4 dollár van a számládon? ha 4 dollár értékű cuccot akar az ember venni általában jó ha van legalább 6 dollár a számláján mert lehet picivel többe kerül a valutaváltások miatt és az utalásért is vonhatnak le egy keveset
már rájöttem mi volt a baj, az eladónál csak bankártyával lehetett fizetni paypalon kersztül azért nem volt jó.
találtam egy másikat és annál sikerült a vétel
kösz a segitséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!