Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy S6 telefont, amin...

Vettem egy S6 telefont, amin internetkapcsolattal kb.10 percenként reklámablakot dob be (még a számológép használatánál is), hogy lehet megszüntetni?

Figyelt kérdés
A hirdetés sarkában vagy egy "Opt Out" gomb amire rákattintva elküld a tracker.tpc.re oldalra. Itt az IMEI számom kéri, amit ha megadod errort ír ki. Másrészt a másik sarkában Google Hirdetés van írva. Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm!

#hirdetés #reklámablak #tracker.tpc.re
2015. szept. 23. 10:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
El kellene vinni a Samsung szervízbe és ott nézzék meg mi a gond vele. Garancialevelet és a vásárlási számlát vidd magaddal. NEM létezik, hogy szolgáltatónál vásárolt telefon lopott vagy hamis lenne. Más gond van vele, az is lehet, hogy a szoftvercsere megoldja. Ha mégsem, a szolgáltató cserélje ki! [link]
2015. szept. 26. 22:10
 12/18 A kérdező kommentje:

Internetet nem tiltom le. Természetesen, ha az internetet kikapcsolom nincs reklámablak, de az internetet használom.

Felkeresem a Samsung céget, és jelzem a problémám, mert már nem tudok beállításon keresztül mit tenni.

2015. szept. 27. 09:25
 13/18 ttmozer válasza:
Valahogy sikerült megoldani? Nekem ugyanez a bajom. Segits😭😭😭😭😭😭😭
2015. szept. 28. 23:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Sajnos még nem

de ha neked is sikerül valamit találnod akkor írd meg kérlek

2015. szept. 29. 11:59
 15/18 anonim válasza:
Ha fent van a Premium HD wallpaper alkalmazás, akkor töröld le. Nekem az oldotta meg. Valószínűleg annak a legutóbbi frissítésével érkezett ez a .........
2015. okt. 2. 18:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Nincs fent a Premium HD wallpaper
2015. okt. 3. 09:17
 17/18 anonim válasza:

Marad a kísérletezgetés. Vagy egy mostanában feltelepített alkalmazás, vagy egy korábban feltelepített de közelmúltban frissült alkalmazás lehet a ludas. Próbáld meg egyesével törölni/telepíteni és így kiszűrni! Sajnos nekem sem találta meg semmi (Dr. Web, Anti malware stb.), csak több órás utánaolvasás után találtam egy ilyen jellegű tanácsot egy külföldi honlapon. Ott a Premium HD Wallpapert nevezték meg okozóként és nekem bejött.

Esetleg még próbálkozz az Airpush detectorral (play áruházban megtalálod). Ha ezek sem segítenek, akkor nincs több ötletem sajnos :(

2015. okt. 3. 09:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a tanácsot. Más már nem is maradt. Én is találtam egy külföldi választ, utána kérdeztem meg itt. Sajnos amit ott javasoltak az sem oldotta meg a problémám.
2015. okt. 4. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!