Vettem egy S6 telefont, amin internetkapcsolattal kb.10 percenként reklámablakot dob be (még a számológép használatánál is), hogy lehet megszüntetni?
Internetet nem tiltom le. Természetesen, ha az internetet kikapcsolom nincs reklámablak, de az internetet használom.
Felkeresem a Samsung céget, és jelzem a problémám, mert már nem tudok beállításon keresztül mit tenni.
Sajnos még nem
de ha neked is sikerül valamit találnod akkor írd meg kérlek
Marad a kísérletezgetés. Vagy egy mostanában feltelepített alkalmazás, vagy egy korábban feltelepített de közelmúltban frissült alkalmazás lehet a ludas. Próbáld meg egyesével törölni/telepíteni és így kiszűrni! Sajnos nekem sem találta meg semmi (Dr. Web, Anti malware stb.), csak több órás utánaolvasás után találtam egy ilyen jellegű tanácsot egy külföldi honlapon. Ott a Premium HD Wallpapert nevezték meg okozóként és nekem bejött.
Esetleg még próbálkozz az Airpush detectorral (play áruházban megtalálod). Ha ezek sem segítenek, akkor nincs több ötletem sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!