Vettem egy S6 telefont, amin internetkapcsolattal kb.10 percenként reklámablakot dob be (még a számológép használatánál is), hogy lehet megszüntetni?
A telenornál vettem tisztán, nem lopott!
Megvan minden papírja!
Előfizetésesen kihozhattam olcsóbban 130 ezer ftért
Már lettem volna bent, de ezen a településen annyira "kedves" a telenoros, hogy éppen oda nem küldött el
hiszen ő amúgy is le akart beszélni róla, hogy ő biztos nem venne ilyen drága telefont és hogy ő megmondta, ne vegyem meg
ezzel elintézett
bementem egy mobilszervizeshez, aki a gyári beállítás visszaállítását javasolta és mikor bekapcsolom a telefont ne adjam meg a gmail fiókomat majd csak külön a beállításoknál
ezután a módszer után amíg nem jelentkeztem be a gmailbe addig nem volt reklám viszont mikor bejelentkeztem rögtön küldte
kikapcsoltam pedig hogy ne kövessen, ne férjen hozzá az adataimhoz
bementem a hirdetésbeállításokba ahol mikor letiltottam a reklámokat azt adta ki hogy attól kapni fogom, csak nem fogja tekinteni az érdeklődési körömet
próbáltam másik gmaillel is és ugyan ez
na most hogyan tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!