Windows 8-asom van és problémám van az internetkapcsolattal. Valaki segitene?
Figyelt kérdés
Internetezés közben nem tölt be semmilyen oldalt sem, a Mozzilla kiirja, hogy már fut de nem válaszol és hiába zárom be, akkor sem tudok megynitni semmilyen oldalt. A Chrome-al is ugyanez a helyzet. Miután ujraindítom a gépet, minden normálisan mukodik megint. Mi lehet a baj?2013. aug. 10. 15:06
1/6 anonim válasza:
próbáld bezárni a chrome.exe-t a feladatlezelőben
2/6 A kérdező kommentje:
A feladatkezelőt már próbáltam,egyik böngeszoben sem nyit meg egy oldalt sem,a gep sem jelez semmilyen hibát,ezutan ujrainditom,es utana mar minden megy egy darabig..
2013. aug. 10. 15:22
3/6 Glosto válasza:
Hello
Probald meg az internet expoler-t jojo nem kell elitelni egesz jo lett az uj a win.8 ban ha az sem nyitja meg akkor nézd meg hogy van e DNS ed
4/6 anonim válasza:
Nekem ugy van mert mindig kihuzom a dugot az áramból és mikor csatlakozok az áramhoz mikor gépezni kivának akkor mikor betölt a windows 1 percet kb várni kellek mire müködik az internet. Ha nemhuzom ki a dugot az áramból csak leállitom a windowst mikjor végzek akkor semmi gond.
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az ineternet csak a youtube videok nezese kozben all le,mintha valami leblokkolná a netet teljesen ha ujrainditom a gépet már minden müködik..az asztali gépeken és a telefonomon is működik a youtube,szoval nem tudom hogy mi a baj..más videomegosztokon és filmes oldalakon is tudok videokat nezni,csak youtubeon nem..szoval nemhiszem hogy a laptopommal van a baj..vagy igen?
2013. aug. 11. 16:31
6/6 anonim válasza:
Asszem a yotube nézéséhez kell valami flash player porgram. Azt kéne felteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!