Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan oldal instagrammon...

Van olyan oldal instagrammon ami ilyen 14-16 éves lányokról szexi képeket tesz ki?

Figyelt kérdés
Nem vagyok pedofil 15 éves vagyok.
2015. szept. 11. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy 15 évesnek biztosan szexi... amúgy mutatok egy 14 éves, most középiskolában kezdő lányról képet (arcot kitakarom). Na ha ez nem szexi akkor semmi:

[link]

(Sajnos az egész alakos képét leszedte az illető, de én ezzel ugrattam az ismerőseimet, hogy ezt belinkeltem... aztán megmondtam, hány éves. És nem ez az egyetlen ilyen lány, minden 15. 14 éves lány néz így ki. Ennyi idősen régen már sokan gyereket szültek, nem véletlenül. Tudnak úgy kinézni mint a 20-on évesek.)

2015. szept. 12. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
ez 14éves??? 17nek tűnik legalább.
2015. szept. 12. 20:35
 13/14 anonim válasza:
Én inkább undorítónak mondanám hogy egy 14 éves gyerek így kipakolja mindenét a kirakatba. Nem szeretnék megismerkedni egy ilyen erkölcsi értékeket képviselő emberrel.
2015. szept. 12. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Megismerkedni én sem, de megdugnám az biztos :D
2015. szept. 13. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!