Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hallottam a fnaf történetéről....

Hallottam a fnaf történetéről. Mi a valóságalapja?

Figyelt kérdés

2015. szept. 5. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, a valóságban is létezik egy pizzéria, ahol macirobotok mészárolnak gyerekeket.

Amúgy normális vagy?

2015. szept. 6. 09:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Amúgy igen. Jaj, de nagyképű valaki!
2015. szept. 6. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, ne mondd, hogy komolyan gondoltad, hogy bármiféle valóságalapja van! A FNAF fanok állandóan azzal jönnek, hogy a pizzéria igenis létezik, de linket, képet, bizonyítékot egyik sem tud mutatni.
2015. szept. 6. 10:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, nem akarok veszekedni, inkább foglalkozz magaddal!
2015. szept. 6. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Szóval a válasz igen. Gratulálok.
2015. szept. 6. 16:07
 6/9 anonim válasza:
Van valóságalapja, de nem pont az ami a játékban.
2015. okt. 5. 15:45
 7/9 anonim válasza:
Az alapja az 1993-as Aurorai Chuck E Cheesei lövöldözés.
2015. okt. 8. 17:36
 8/9 anonim válasza:

Napjainkban létezik egy étterem ahol ilyen állat robotkák vannak olyanok mint a fnafban. Az étterem neve Chubby Cseese ha jól emlékszem. Én is rákerestem de nem találtam semmi érdekeset.

Visszatérve a játék egy ember (nem emlékszem a nevére) rémálmain alapul. Tehát lényegében a játékot megálmodták. Persze csak ezt a horroros részét. Persze lehet ahogy előttem írták valami lövöldözésen is alapul a hihetőbb része a játéknak.

2015. okt. 19. 19:17
 9/9 Jeremyfan válasza:

Létezik/létezett egy ilyen pizzázó,a Chuck E Cheese's,ahol valakit kirúgnak,és bosszúból éjszaka ott maradt a vécében és az ott maradt öt embert lelőtt,kivéve egyet,az pedig lecsukatja a lövöldözős fickót.

Két közös dolog van a két pizzéria között,az étterem és az éneklő robotok.

Bocsi,ha túl kuszán írtam a választ.

2016. aug. 26. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!