Mit tudtok az Xpango.com-ról? Mi a véleményetek? Mennyi a valóságalapja? Mekkora, és mik a kockázatok?
A napokban ráakadtam egy oldalra, amin állítólag regisztráció után, néhány regisztrációval pontokat gyűjthetsz, ha meg megvan, már postázzák is a kiválasztott értékes ajándékot. Az oldal nem más, mint: [link] Ha valaki tud róla valamit, kérem írja meg! Mennyi ennek az igazságalapja? Mennyire és mik a kockázatok? . Ugyan jó néhány ilyen oldal van, amelyik erről ír ( [link] blog.hu/ ) némely még próbálja is (képekkel, videókkal) alátámasztani, de még nem győztek meg, szeretnék biztosra menni. Szerintetek? Ha vki tud vmit kérem írja meg!
[link] blog.hu/
Bővebben piramisjátékos átverés.
thx, gondoltam, ott a kulcsszó, hogy: "manapság semmit sem adnak ingyen" - ez (sajnos) így van
köszi, csak eddig nem találtam olyan oldalt ahol így leírták (nem pedig fényezték)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!