Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » KütyüBazár.hu tapasztalatok?

Lauuraax kérdése:

KütyüBazár.hu tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nem rég akadtam rá erre az oldalra, és falmatricát szeretnék róla rendelni, de nem tudom esteleg mennyire megbízható, stb. Szóval vélemények? Akik már rendeltek, vagy ismernek olyat aki rendelt örülnék ha segítene.

2015. szept. 5. 15:34
1 2
 11/18 toth_s90 válasza:
Nekem minden rendben volt, bár még csak 1x rendeltem tőlük. Amúgy pont amiatt, hogy a fentebb említett Aliexpressről egy vacak, semmirevaló headset jött és hetekig küzdöttem a visszautalásért velük.
2018. febr. 8. 22:18
 12/18 Gabeszka56 válasza:
Én már párszor rendeltem a KütyüBazár tól de mindig megfogadom hogy soha többé. Fiam felvilágosított hogy ezek fillérekért Kínából rendelt cuccok onnan én is meg tudom rendelni sokkal olcsóbban igaz hogy tovább tart a posta. Szóval mindenféle silány minőségű dolgokat rendelnek Kínából és adják itthon tovább drágábban.
2018. márc. 5. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Na hát az tuti, hogy én sem rendelek többet! Hiába érdeklődtem, panaszoltam le sem s****ták a fejem..

Rendeltem áprilisban 4 db terméket, köztük volt ami előrendelt volt. Mondom okéakkor 1 hónapot várok rá.. belefér 😂.

Meg is jött a várva várt e-mail, feladták a csomagom 3 termékkel!

A futártól kapott értesítőben márcsak 2 szerepelt..

Ki van írva az oldalukra, hogy ha előrendelt van csak akkor küldik h minden termék ott van, és egyszer kell fizetni a pk-t.

Hát nekem 2 termék azóta sem jött meg, sz***rba sem veszik a vásárlókat. Plusz ami megérkezett azt is hagyjuk inkább.. csomagolásból kibontva az illaosító kapszulákat kivették.. mintha valamelyik ott dolgozó a zsebéből haládzta volna ki.

2018. júl. 13. 09:59
 14/18 anonim válasza:
Borzasztó, ne használjátok! Tömm, mint két hete rendeltem egy szögsablont. Négy napra igérték a kiszállítást. Azóta is napról napra csúszik, most két hét múlva lesz csak csomagolva és az árat megduplázták (990 Ft helyett 1990 Ft). Milyen üzlet ez?????
2018. szept. 5. 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:

13-as vagyok..

Még mindig nem kaptam meg az összes terméket 😂

2018. szept. 9. 15:45
 16/18 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Nem ajánlom, ne higgyetek a szépen megkreált weboldalnak, mert nagy csalódás lesz! Több dolgot rendeltem tőlük egyszerre. 9 nap alatt postázták, épp holnap van Mikulás. Az egyik doboz celluxal megragasztva érkezett, mert elszakadt, benne a cucc sérült. Igénytelen csomagolásban érkezett igénytelenül csomagolva, sérülésekkel, így fájó szívvel adom a gyermekemnek ajándékba, keserű szájízzel. Én soha többet nem rendelek tőlük és másnak sem ajánlom. Nagy csalódás. Többször rendeltem már neten dolgokat, de így még soha nem jártam. Tényleg pénzkidobás.
2018. dec. 5. 11:55
 17/18 anonim válasza:
Hatalmas csalódás az egész, és semmihez nincs használati utasítás ,sem számla ! Gagyi !
2022. dec. 20. 14:22
 18/18 anonim ***** válasza:

NE RENDELJ TŐLÜK!!!!

Engem átvertek.

A honlapjukon félrevezető információk vannak megadva a termékről. Képek, méretek, minden átverés, én így jártam. Megrendeltem a terméket, és a 14 napos visszaköldési időt is alig fogom tudni kivergődni belőlök ha valaha sikerül is, mert semmire nem válaszolnak, elérhetetlenek. Átverő platform. Bár ne rendeltem volna tőlük, kidobott pénz. Napikütyü.hu, ennyit érnek, átverés az egész. Remélem megakadályoztam pár áldozatukat az áldozattá válástól.

okt. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!