KütyüBazár.hu tapasztalatok?
Na hát az tuti, hogy én sem rendelek többet! Hiába érdeklődtem, panaszoltam le sem s****ták a fejem..
Rendeltem áprilisban 4 db terméket, köztük volt ami előrendelt volt. Mondom okéakkor 1 hónapot várok rá.. belefér 😂.
Meg is jött a várva várt e-mail, feladták a csomagom 3 termékkel!
A futártól kapott értesítőben márcsak 2 szerepelt..
Ki van írva az oldalukra, hogy ha előrendelt van csak akkor küldik h minden termék ott van, és egyszer kell fizetni a pk-t.
Hát nekem 2 termék azóta sem jött meg, sz***rba sem veszik a vásárlókat. Plusz ami megérkezett azt is hagyjuk inkább.. csomagolásból kibontva az illaosító kapszulákat kivették.. mintha valamelyik ott dolgozó a zsebéből haládzta volna ki.
13-as vagyok..
Még mindig nem kaptam meg az összes terméket 😂
NE RENDELJ TŐLÜK!!!!
Engem átvertek.
A honlapjukon félrevezető információk vannak megadva a termékről. Képek, méretek, minden átverés, én így jártam. Megrendeltem a terméket, és a 14 napos visszaköldési időt is alig fogom tudni kivergődni belőlök ha valaha sikerül is, mert semmire nem válaszolnak, elérhetetlenek. Átverő platform. Bár ne rendeltem volna tőlük, kidobott pénz. Napikütyü.hu, ennyit érnek, átverés az egész. Remélem megakadályoztam pár áldozatukat az áldozattá válástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!