Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » KütyüBazár.hu tapasztalatok?

Lauuraax kérdése:

KütyüBazár.hu tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nem rég akadtam rá erre az oldalra, és falmatricát szeretnék róla rendelni, de nem tudom esteleg mennyire megbízható, stb. Szóval vélemények? Akik már rendeltek, vagy ismernek olyat aki rendelt örülnék ha segítene.

2015. szept. 5. 15:34
1 2
 1/18 szabadaszó válasza:

Már rendeltem tőlük. Pont falmatricát (is). persze az nem volt raktáron, s ami volt raktáron azt is 3 hétig tartott kiszállítani, teljesen mást hoztak mint amit rendeltem, ha visszaküldöm fizethetem a postaköltséget, s ki tudja, hogy a kütyübazár mikor utalja vissza a pénzem.

Másrészt a jófogáson ugyanazokat a matricákat még olcsóbban is megkapod.

2015. dec. 15. 14:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!;)
2016. febr. 20. 22:41
 3/18 Scherer jancsi válasza:
Rendeltem tőlük napellenzőre szerelhető nappali és éjszakai látásjavítót. Fabatkát sem ér! Teljesen kidobott pénz!
2016. júl. 9. 14:32
 4/18 anonim válasza:
Én ma rendeltem tőlük, remélem megéri :S
2016. aug. 30. 18:08
 5/18 Viktor Hugo válasza:
Nem ajánlanám a rendelést tőlük. Félrevezető vagy kevés információ van a termékekről feltüntetve. Pl.: Mozgásérzékelő lámpa amely nappali mozgásnál is bekapcsol. Mikor megrendeltem ki volt írva, hogy fényérzékelős(csak sötétben kapcsol be). Megreklamáltam, erre fél óra múlva már nem volt kiírva ez az infó. Persze, visszaküldhetem, de ennek a költségét én álljam. Ez amolyan vedd meg a semmirevaló dolgokat bolt. Máshol körül nézel, ezen dolgok jó része olcsóbban megvásárolható, vagy hasonló de minőségi.
2016. szept. 1. 17:33
 6/18 anonim válasza:
100%
Szinte az összes hirdetett termékük megtalálható az Aliexpress.com-on 60-90%-al olcsóbban.
2016. szept. 19. 10:40
 7/18 Robyby válasza:
A Kütyübazárról én is rendeltem már, két darab gőzőlős, függőleges vasalót. Semmit sem érnek, és valóban k.b másfélszer annyiba kerül, mint máshol. Persze, visszaküldtem, már több mint két hete, de ők a pénzt még nem küldték el. A gyanúm az, hogy nem is fogják!!
2016. nov. 29. 08:56
 8/18 sanchopanza válasza:
Nem ajánlom a rendelést tőlük. Utólag felszerelhető menetfényt vettem tőlük. A termékismertetőhöz kapcsolódó kérdésekre az egyik kérdezőnek azt írták, hogy igen, rendelkezik E és R jelölésekkel, használható közúti forgalomban. A kapott terméken persze nem volt semmilyen jelölés. A reklamációmra azt írták, majd felveszik velem a kapcsolatot. Azt azóta is várhatom.
2016. dec. 9. 14:55
 9/18 anonim válasza:
Hatalmas átverés az egész!!! Szinte az összes termék megtalálható a wish-en 70-95%-kal olcsóbban.
2017. júl. 30. 18:10
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2017. aug. 29. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!