Amióta ilyen bunkó válaszolók vannak az oldalon, ti is ritkábban olvassátok?
Figyelt kérdés
Megjelent ez az oldal, ahova kiteszik a vicces kérdéseket, válaszokat.
Jó, nem is lenne baj, ha csak itt-ott elhangzana egy vicces hozzászólás, de nektek nem idegesítő, hogy ha rákattintotok a kérdésre, biztos hogy lesz egy bunkó válaszoló, aki csak azért viselkedik így, hogy kikerüljön arra az oldalra?
Nem akarok semmi veszekedést itt a válaszokban, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Annyira szánalmas....már a gyakorikerdesek.hu-ra is alig van kedvem feljönni.
2010. márc. 11. 20:05
11/17 A kérdező kommentje:
vagy csak azért csinálják, hogy imponáljanak másoknak.
2010. márc. 11. 22:46
12/17 anonim válasza:
Fecebook: egy ismerős játszott a Farmville-en, aztán valamit elnézett és olyan anyázást kapott, hogy kiszállt végleg. Bunkók mindenhol vannak.
13/17 A kérdező kommentje:
sajnos...
sőt, lehet, hogy a legtöbb csak hangember. nem tudom. tisztelet a kivételnek!
2010. márc. 12. 09:21
14/17 anonim válasza:
Én még mindig próbálok normális válaszokat adni, mert valahol ez lenne az oldal célja. Bunkó választ már én is kaptam.. Valószínűleg azok csinálják, akik kihasználva az "anonimitást" itt élik ki magukat (mert máshol meg se mernének szólalni). Ez szerintem szánalmas..
15/17 A kérdező kommentje:
így van. vagy pedig csak imponálni szeretnének...
2010. márc. 13. 20:41
16/17 anonim válasza:
A bunkóságokat beírók, önmagukat minősítik! Sajnos az ilyenek miatt csökkent az ország átlag IQ-ja 99-re! :(
17/17 A kérdező kommentje:
hát igen sajnos...:S
2010. márc. 15. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!