Miért utasítja el a rendszer a levelemet, hogy nem tudja kézbesíteni? Ő g.com-os én citromail-es vagyok. Ha ő ír és én válaszolok a válaszlevelet megkapja. Részletes választ kérek, mert nagyon kevés számítógépes ismerettel rendelkezem.
mi meg részletes kérdést kérnénk hogy tudjunk válaszolni.
a g.com az gmail.com akar lenni? /ha választ vársz akkor ne rövidítést használj mert abból nem biztos hogy mindenki tudja mit akarsz mondani/
webes levelező felületről vagy levelező kliensről akarod küldeni?
magyarán a gamail weboldalt használod levelezésre vagy egy külső programot?/levelező program például outlook vagy egyéb/
csak mert nem mindegy. és így hogy segítsünk ha nem tudjuk hol lehet a hiba...
Boldog Krácsonyt...
Az internetbe belépve beirtam, hogy citromail.hu ezen belül van az email címem és innen szeretnék a barátnőmnek írni aki
...@g.com.hu email címmel rendelkezik, de elutasítja, ha én
írok, viszont ha Ő ír és válaszlevelet írok azt megkapja.
Részletesen írd le lépésről lépésre, mert nagyon kevés számítógépes ismerettel rendelkezem. Köszi és kellemes ünnepeket kívánok
tuti hogy az a g.com az GMAIL.COM lenne csak mivel te rosszul írod így be a címzett sorba azt nem tudja jól értelmezni,
viszont ha te válaszként írsz neki levelet egyik levelére válaszolva akkor azért küldi el mert onnan a címzett nevét jól veszi ki.
kérdezd meg tőle rendesen az email címét. és javítsd ki a te címlistádban is azt a g.com címet. biztos hogy az nem g.com lesz henem valami más. esetleg GMAIL.COM vagy GOOGLEMAIL.COM
Boldog Karácsonyt
Köszönöm a segítségedet síkerült így már levelet küldeni és
meg is érkezett a címzetthez. Jó egészséget kellemes ünnepeket kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!