Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Amióta ilyen bunkó válaszolók...

Amióta ilyen bunkó válaszolók vannak az oldalon, ti is ritkábban olvassátok?

Figyelt kérdés

Megjelent ez az oldal, ahova kiteszik a vicces kérdéseket, válaszokat.

Jó, nem is lenne baj, ha csak itt-ott elhangzana egy vicces hozzászólás, de nektek nem idegesítő, hogy ha rákattintotok a kérdésre, biztos hogy lesz egy bunkó válaszoló, aki csak azért viselkedik így, hogy kikerüljön arra az oldalra?

Nem akarok semmi veszekedést itt a válaszokban, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Annyira szánalmas....már a gyakorikerdesek.hu-ra is alig van kedvem feljönni.

2010. márc. 11. 20:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

szerintem meg vicces.

en direkt rohogni jovok olvasni a gyakorikerdeseket. foleg a szerelem/szexualitas temakort.

2010. márc. 11. 20:09
 2/17 anonim válasza:
Jaja, én utálom is emiatt. Bármi kérdést ha felírok, mindig csak szídnak, rosszindulatúan válaszolnak. ( tisztelet a kivételnek )
2010. márc. 11. 20:10
 3/17 anonim ***** válasza:
én sűrűn feljövök egyrészt mert elég hülye kérdésekkel találkozok néha ami eléggé vicces másrészt meg másoknak segíteni a válaszaimmal
2010. márc. 11. 20:12
 4/17 A kérdező kommentje:

tudom, vannak viccesek, főleg a szexualitás témakörben, és nem is azokkal van bajom. hanem akik direkt bunkón válaszolnak, és én már csak szegény kérdezőt sajnálom sokszor...

de persze tisztelet a kivételnek.

2010. márc. 11. 20:44
 5/17 A kérdező kommentje:
ja, és régen én is imádtam feljárkálni, de most már valahogy semmi kedvem, sokszor még a kérdést is meggondolom 3X, hogy kiírjam-e, mert ugyan belekötnek-e valamibe...
2010. márc. 11. 20:46
 6/17 anonim ***** válasza:
Bosszantó nagyon. Egyesek itt élnek ki valamit, amit máshol nem mernek, vagy kőbunkók. Az okostojásokról nem is beszélve. Amúgy más oldalakon is megy ez, általános jelenség...pont mint az utakon.
2010. márc. 11. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek, szánalmas. Megy a pronyóvircsaft rendesen néha.
2010. márc. 11. 21:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Haver két napja leiratkozott egy madaras honlapról, olyan pökhendi módon oktatták ki arról, amit régóta tud. Ott is vannak bunkók!
2010. márc. 11. 21:28
 9/17 A kérdező kommentje:

2010 Magyarország...

sajnos ehhez hozzá kell szokni.

2010. márc. 11. 21:57
 10/17 anonim ***** válasza:
hát igen... elég sok a bunkó válasz olyanok mint az emberek és igen 2010 Magyarország
2010. márc. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!