Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a routeren keresztül,...

Lewike kérdése:

Ha a routeren keresztül, wifin kapcsolódok a nettre, lecsökken a sebesség 1/3-ra. Miért?

Figyelt kérdés
Speedtest-en, ha ethernet kábelt dugom laptopba 90Mbps-os eredményt kapok. Ha wifin keresztül akkor mindössze 20Mbs körül. A routerem D-link dir-61. Ennyi lenne a routerem max sebessége, és csak én vagyok ilyen hülye hogy sehol se találtam meg ezt az infót. Se leírásba, se interneten .. :/

2015. aug. 28. 17:54
1 2
 11/11 Szirty ***** válasza:

Miért ordibálsz Lewike elgurult a gyógyszer?

"Aki azért ír hogy belekössön abba hogy megabit megabájt hogy írod miért úgy... az ne írjon"

Ja hogy szerinted mindegy? Mert kb 8-10 szeres különbség van a kettő között. :-) De ha mindegy hát idd ki azt a bilit és ne vidd ki... :-/

"Amúgy nem tudom hogy a 90megás nettnek, hogy lehet 20megabit az 1/3-a.

De biztos vagyok benne hogy az utolsó válaszoló felvilágosít, hogy hogyan számolta ki."

Én se tudom hogy jött ki és egyáltalán kijött-e. Ezt egyedül te írtad senki más. Neked kéne tudni miért fontos az egyharmad.

A WiFi rendszerint lassabb mint a derót értsd már meg! De le lett írva minden érv hogy miért. Olvass, értelmezz és ne üvöltözz!

2015. aug. 30. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!