Mi lehet a probléma? (Wifi)
Figyelt kérdés
Tegnap minden működött, aztán estére a laptoppmmal egyszerűen képtelen voltam csatlakozni a wifire.
Próbáltam újraindítani a laptopot, a wifit ki be kapcsolni, de semmi.
Telefonomon jól működik. A laptop is érzékeli, és jelzi is, rávagyok csatlakoztatva, de nem jut semmire. Hosszú ideig annyi, hogy csatlakozás és tölt.
Nem tudom mit tehetnék, vagy mi lehet a probléma, próbáltam telómról is megosztani, akkor sem tudott semmit megnyitni.
Mi lehet a baj?
2015. aug. 24. 15:12
1/9 anonim 

válasza:

Gondolom meghalt a laptop wifije, vegyél egy külsőt, pár ezer forintért már lehet kapni.
2/9 A kérdező kommentje:
De ha meghalt volna, akkor nem is észlelné a wifit, nem?
2015. aug. 24. 15:29
3/9 anonim 

válasza:

Nem feltétlen, nálam is volt ilyen, látja, próbál csatlakozni, néha mintha sikerülne is, de nem érkezik semmilyen adat.
4/9 A kérdező kommentje:
Csodás.:/
Megtudod mondani, hogy mi a neve ennek?
Külső?
2015. aug. 24. 15:55
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Hálás vagyok.
Pont kolesz előtt kellett tönkre mennie ennek is.
2015. aug. 24. 16:18
7/9 P.O.C. 

válasza:

Én előtte azért megpróbálnám újratelepíteni a Laptop belső Wi-Fi -jének driverét.
8/9 A kérdező kommentje:
Azt lehetséges net hozzáférés nélkül?
2015. aug. 24. 16:24
9/9 anonim 

válasza:

Kábelessen csatlaklzol a netre a gépeddel, vagy letöltöd a telefonodra, és rámásolod a gepedre. Egyébként a wlan kártya tipusát az adapterbeállítások között találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!