Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a probléma? (Wifi)

Mi lehet a probléma? (Wifi)

Figyelt kérdés

Tegnap minden működött, aztán estére a laptoppmmal egyszerűen képtelen voltam csatlakozni a wifire.

Próbáltam újraindítani a laptopot, a wifit ki be kapcsolni, de semmi.

Telefonomon jól működik. A laptop is érzékeli, és jelzi is, rávagyok csatlakoztatva, de nem jut semmire. Hosszú ideig annyi, hogy csatlakozás és tölt.

Nem tudom mit tehetnék, vagy mi lehet a probléma, próbáltam telómról is megosztani, akkor sem tudott semmit megnyitni.

Mi lehet a baj?

2015. aug. 24. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom meghalt a laptop wifije, vegyél egy külsőt, pár ezer forintért már lehet kapni.
2015. aug. 24. 15:16
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha meghalt volna, akkor nem is észlelné a wifit, nem?
2015. aug. 24. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, nálam is volt ilyen, látja, próbál csatlakozni, néha mintha sikerülne is, de nem érkezik semmilyen adat.
2015. aug. 24. 15:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Csodás.:/

Megtudod mondani, hogy mi a neve ennek?

Külső?

2015. aug. 24. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Pl. ez: [link]
2015. aug. 24. 16:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hálás vagyok.

Pont kolesz előtt kellett tönkre mennie ennek is.

2015. aug. 24. 16:18
 7/9 P.O.C. ***** válasza:
Én előtte azért megpróbálnám újratelepíteni a Laptop belső Wi-Fi -jének driverét.
2015. aug. 24. 16:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt lehetséges net hozzáférés nélkül?
2015. aug. 24. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Kábelessen csatlaklzol a netre a gépeddel, vagy letöltöd a telefonodra, és rámásolod a gepedre. Egyébként a wlan kártya tipusát az adapterbeállítások között találod.
2015. aug. 24. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!