Hogyan kell vezetékes internetet létesíteni? (többi lent)
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy hogyan lehet egyszerre egy routert és egy sima kábellel összeköttetett (Pchez)kapcsolatot létesíteni.Azért szeretném ezt használni mert hallottam hogy a kábeles net gyorsabb mint wifin keresztül.De megnéztem a setboxot és csak 1 db olyan port van rajta amibe kábelt kell dugni.(Ugy áll ez a dolog hogy van:1 db antenna ami belemegy egy a setbox ba abból pedig megy a routerba.)És én ezt úgy szeretném ha ez megmaradna plusz még egy szabad kábelem legyen amit bebirok dugni egy eszközbe.Hogy bírnám ezt megcsinálni?
Köszi a segítséget!
U.I.:Inviteles vagyok ha ez számít.
miért lenne baja? elvágni meg nem ajánlom max lecserélni egy rövidebre, mert ha már ilyen problémákba ütközöl akkor egy utp kábel bekötése már nem hiszem, h menne.
Én a routerbe kötném be a gépet minden kép és a setboxot hagynám. Jelentős változást nem fogsz érzékelni a vezetékes és a wifi között, ha elég erős volt a jel és jó az adás-vétel, akk ugyan olyan sebességű lesz.
Engem csak az érdekel hogy a ping javul-e
Mer ahogy most néztem kb 1500-2000 ft lenne ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!