Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagy a probléma?!?!?!?! : :-...

Nagy a probléma?!?!?!?! : :- ( :- (

Figyelt kérdés

Rohadtul ideges vagyok!! Egy ONLINE játékból töltöttem fel egy zenei komplikációt a youtubera, minden zene szerepel már 1 videóban, az virul, nem szedték le. Ezt meg a feltöltés után 2 percel, és 5 órás a videó, (volt) még végig sem tudták nézni -.-" Mi a f*****@@ ez? Nagyon félek, hogy ez az a strike, ami tönkreteszi a csatornát, amelyben egyébként állati sok munkám van? [link]

A közösségi irányelveknél melyik elvet sértettem meg, zenével? Egy online játék, ami PCs azt hiszem lehet belőle képi anyagot/hanganyagot felvenni, vagy max. 3. feles tartalmi izé, de nehogymár ilyet kapjak, most mi lesz, nagyon megszívtam???

2015. aug. 21. 20:57
 1/5 A kérdező kommentje:
mi lesz, ha fellebbezek??4
2015. aug. 21. 21:01
 2/5 anonim válasza:

megszívtad. feltöltöd másik csatornára, majd csinálsz egy Youtube-s vidit és a megjegyzésekhez aláírod*, a video meg legyen 1 perces.

* sajnos a Youtube nem engedélyezi ezt a videót, de x oldalon ugyanúgy megnézhetitek.

ESETLEG!!! a címe miatt. gondolom automata szűrőn akadt ki, ezért valami olyasmi címet adtál meg, vagy olyasmi megjegyzés, esetleg egyéb.

2015. aug. 21. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Ragnarok Online 2 Complete Soundtrack Full OST Ezen mi a kifogásolható? A rangarok ONLINE 2 c. ONLINE nem győzöm hangsúlyozni zenéiből egy olyan videó, amely minden játékbeli zenét tartalmaz 1 videóban. Most, ha valaki mer a játékból gameplayt felvenni az is strikeot kap? Nem is nézte meg senki 2 perc alatt, pedig állítóalg valakinek be kéne jelenteni, hogy strikeot kapjon....mindjárt sírok
2015. aug. 21. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
ha föllebbezek, és még azt is elutasítják, kapok még egy strikeot, vagy megéri megpróbálni?
2015. aug. 21. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Automata rendszer nézi át. A játékból felvett videó szabad, de a Soundtrack (amelyen lehetnek a játékban nem szereplő számok, feldolgozások is) az fizetős, ezért tiltotta le.
2015. szept. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!