Hogy tudom megváltoztatni új lap megnyitásakor azt, hogy melyik oldalra vigyen automatikusan? Firefox
Figyelt kérdés
Eddig mindig az volt, hogy mikor megnyitottam egy új lapot 6 kockában mutatta azokat az oldalakat, amiket a leggyakrabban használtam. Most letöltöttem az uTorrent-et, és azóta ha megnyitok egy új lapot, a Yahoo-t dobja elő.
Én azt szeretném, ha újra a "leggyakrabban használt oldalak"-at dobná elő kockákban, mint azelőtt.
Minden beállítást kipróbáltam, megnéztem a súgót, mindent átkutattam, de sehol sem találtam meg a probléma kulcsát.
Kérlek segítsetek!
2015. aug. 19. 14:48
1/2 A kérdező kommentje:
2015. aug. 19. 16:20
2/2 anonim válasza:
Nyiss meg egy új lapot és kattints a jobb sarokban a "fogaskerék"-re.Itt kijelölheted a kívánt beállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!