Shockwave flash probléma, kéne egy kis segítség!?
Figyelt kérdés
Mostanában azt tapasztalom, hogy mindig, bármilyen oldalt is látogatok meg, az vagy csak nagyon lassan, vagy abszolút nem töltődik be. Mindig egy olyan értesítést kapok, hogy "Egy beépített modul (Shockwave Flash) nem válaszol.", Google Chrome-ot használok (de más böngészőben is hasonló a helyzet). Az Adobe Flash-nek és a Shockwave Player-nek is a legújabb verziója van fent a gépen. Vírusirtót futtattam, az nem talált semmit. 3GB RAM-om van (nem tudom hogy ezt szükséges-e tudni?)
Szóval, ebben kéne egy kis segítség. Mit tudok tenni, hogy jobb legyen? Mert ez így már nem nagyon kóser. :S
Előre is köszi a válaszokat!
2015. aug. 16. 20:15
2/2 anonim válasza:
Törlés parancsot nem találtam, de letiltottam, remélem így már nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!