Komoly nem unalmas már, hogy a legtöbb facebookozó minden baját és minden örömét megossza a világgal, de ez elmondható többi közösségi oldalról is?
Az is unalmas hogy a gyakori kerdesekre is sokan csak panaszkodni es trollkodni jarnak fel nem pedig egy olyan kerdest feltenni amire nem lehet 1 masodperc alatt a google.hu-n megoldast talalni - erre pedig pontos valasz erkezik.
Es csak hogy pontos valaszt adjak : ne legyel ezeknek az embereknek az ismerose, ne nezz annyi facebookot, ne kovesd oket facebookon - ezek kozul mindharom hatasos megoldas.
Nem unalmas, hogy mindenki csak rinbyál, ahelyett, hogy megtanulná alapszinten használni a közösségi oldalakat?
Ha zavarnak valakinek a kiírásai, leiratkozhatsz róla. Ennyi. Az, hogy ki mit ír ki, nem a te dolgod.
Itt sem Zuckerberg bácsi tehet erről. Nekem például nincsenek ilyen problémáim, rég letöröltem a listámról minden olyan embert, aki zavaró posztolgató, vagy leiratkoztam róla, hogy aztán ne tudjak semmit, akár az ismerőst-nem ismerőst.
Hogyha látod, hogy másoknak "tetszik", akkor hagyd:)) Az ő szórakozásuk, és biztosan nem neked posztolják.
Habár szerintem is az evés az aztán egy privát dolog. Ennek a fordítottja, ha valaki a toalett tevékenységeit posztolja ezekután...
De ha valaki közli a hangulatát olykor, arra beszoktam szólni, és nincs bajom vele, amennyiben úgy viszonyulok, hogy érdekel az illető személy. Bár ezzel sokan azt érik el, hogy akinek nem érdekel, az elrejti, így az értelmesebb posztok el eltűnnek. De nekem sok olyan ismerősöm van, akinek szívesen fogadom a személyeskedő frissítéseit s, mert nem is viszi túlzásba. Nincs is köztük tucat idézetező, aki személyeskedik is ott, az eredeti gondolatokkal tálal. Az olyant elfogadom, de sokan vannak, akik semmit sem akarnak kifejezni, és csak azért feltűnősködnek a megosztással, hogy reagálj az abszolút semmire, meg a tucat idézetekre, ennyi.
Velem van úgy, hogy leírom egy gondolatomat, ami foglalkoztat, és egy ismerősöm írásban rákérdez, vagy élőszóban emlékszik rá és megemlíti, mert nem unalomból fogalmaztam meg, de ezeket inkább privátban is teszem közzé, mert nem tartozik bárkire.
Ha valakinek posztolás mániája van, akkor az "instagrammnak" lehet szánni, én úgy látom manapság mindenki oda zsúfolja a jelentéktelenségek tömlegét, és a lényegesebb tartalmak maradnak facebook-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!