Elmondható a távol keleti (főleg indiai) programozókra hogy olcsón és jól dolgoznak?
Figyelt kérdés
designnal foglalkozok és ezen területen nagyon is igaz hogy az indiaiak,arabok nagyon olcsón dolgoznak(usa,európa viszonylatban) programozóknál hogy van ez?2014. okt. 29. 23:10
1/5 anonim válasza:
Igen, olcsón és jól dolgoznak. Megjegyzem, európai összehasonlításban mi is, nem csoda, hogy szeretnek hozzánk jönni a nagy IT multik.
2/5 anonim válasza:
indiaiaknál ki kell fogni, olcsónak olcsó, de van, hogy csak bólogat, hogy érti meg úgy lesz és a végén kiderül, hogy nem. Más kultúra és mindenre igent mond, mert nem akar megsérteni meg szégyenben maradni.
3/5 anonim válasza:
olcsón, de nem jól
ezt olvastam sok helyen, sok mindenkitől
4/5 anonim válasza:
Első vagyok: én (többek között) indiaiakkal dolgozok együtt egy multinál, és tény, hogy a viselkedésük és a stílusuk más, mint nekünk, de alapvetően szállítják az eredményeket. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok velük, de ezek után kategorikusan nem mondhatom, hogy rosszul teljesítenek.
5/5 anonim válasza:
Többnyire igen.
Valószínűleg nyugat Európa szemében is olyan lehet egy magyar outsourcing cég, mint nekünk az indiai.
Nem precízek és minőségben is lentebb vannak, de időre el tudnak készülni és olcsók. És valóban mindenre igent mondanak azonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!