Fel lehet jelenteni egy ismeretlen akárkit, mert pedofil tartalmat tölt fel a képfeltöltés.hu-ra?
Figyelt kérdés
Meg tudják találni, annak ellenére, hogy azon az oldalon nem kell regisztrálni? Boldog-boldogtalan tölthet fel képet. Többször láttam már pedofil jellegűeket, most is vannak, és a gyomrom kifordul, ha belegondolok, hogy ilyen beteg állatok vannak...2015. aug. 7. 11:58
1/7 anonim válasza:
Én is láttam már! Meg is ijedtem a látványtól ami fogadott... Nem akartam hinni a szememnek!
2/7 anonim válasza:
Biztos fel lehet és igen ki is tudjak deríteni ki volt a rendőrség be kéri a net szolgáltatótól az ipt és már tudják is ki volt jelensd ha olyat látsz az olyanoknak a börtönbe a helyük ahol majd egy kan cigány megmutatja hogy milyen ha fa*zra húzznak
3/7 A kérdező kommentje:
Undorító, és jó lenne tenni valamit ez ellen.
2015. aug. 7. 12:03
6/7 anonim válasza:
Kíváncsiságból megnéztem, hogy miről is van szó. Először azt hittem, hogy az álló farkakra meg a pucsító csajokra gondolsz akik lehet fiatalnak néznek ki de már bőven nagykorúak. Aztán tovább lapoztam és vagy 30 kép egymás után ahol maximum 14 éves csitrik fehérneműben szétterpesztett lábakkal pózolnak. Ez azért már tényleg durva. De a képek ezen az oldalon elég hamar törlődnek max pár hétig vannak fent.
7/7 A kérdező kommentje:
# 6/6 Ennél volt már fent sokkal durvább is. Amin jó, ha tíz éves pucér gyerekek voltak hasonló pozíciókban, vagy olyan , ahol a hímtag egyenesen a kislány orra elé volt tolva. Ez már tényleg gusztustalan.
Persze maga az oldal nem vállal felelősséget semmiért...
2015. aug. 7. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!