Shippelés Tumblr-ön?
Persze, hogy vagyunk.
Bár én általábank az anime fandomban shippelek, de néha összefutok egy-két iszonyat jó Thorki vagy Stony cuccokkal, azokat miuszáj tetszikelnem :)
Mondjuk mostanában elég sok a Merthur is a dashomon, de egyáltalán nem zavar.
Szal ja, shippek és shipperek előre :D
Köszönöm a választ!
Anime fandomban nem vagyok valami jártas, viszont az egyik barátnőm igen, és csak jókat mond :D
Vannak jóféle shippek és vannak a "nem akarom mégegyszer az ajánlottak között látni" shippek, de a feketelista aranyat ér :)
Megadhatnád a tumblr-öd, úgyis normális magyarokat keresek követni :)
Fú, hogy is ültessem szép magyar nyelvünk segítségével szavakba...
Mondjuk van egy sorozat, amiben van A egy random karakter és B is egy random karakter. Tegyük fel, hogy nincs köztük semmilyen kapcsolat, csak ismerik egymást vagy barátok vagy ellenségek vagy plátói kapcsolat van köztük, részletkérdés. Ha te együtt akarod őket látni (tehát együtt képzeled el őket, ha arra a sorozatra gondolsz, akkor az jut eszedbe, hogy de jó pár lenne belőlük, akkor te shippeled őket.
Gyakorlati példa time:
Sherlock Holmes BBC
Te mondjuk Sherlock Holmes-t Molly-val a boncmester csajjal szereted párosítani, akkor te Sherlolly shipper vagy. Ha Sherlockot Johnnnal látod együtt szívesebben (romantikus kapcsolatra gondolok), akkor te Johnlock shipper vagy.
Na ezt így visszaolvasva már én se nagyon értem, de jelezd kérlek vissza, ha sikerült valamit megvilágítanom.
Érdekesnek tűnik, de igazából annyira nem az én világom. :D Mindenesetre köszi, hogy ezt így leírtad nekem:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nagyon felpezsdítve érzem magam ezek után!
Ment a zöld kéz mindenkinek :D
persze, hogy vannak:D
bár én a blogomra nem igazán ilyesmiket posztolok, azért nagyon jókat látok!:)
Hát akkor már kiírom ide:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!