Valami normális magyar tumblr-ös, aki nem akar a nagyvilág előtt meghalni?
Annyi ilyen tipikus nyálas, depressziós, giccses, hányás, f0s blogot találtam már, hogy kezdem azt hinni a magyarok nem is tudnak másféle blogot csinálni. Egy magyarral találkoztam eddig, aki normális dolgokat posztol ki, de rohadjak meg többel nem. Szóval van valakinek olyan tumblr-e, ami nem az ilyen meg-akarok-halni, mostvagdaltamfelacsuklóm, szerettem_de_ő_nem_szeretett_viszont típusú posztoktól hemzseg? Mondjuk anime, könyvek, csillagászat, zene, TV-sorozatok (normális, nem az ilyen máricsujihuángonzáleszpedróalfonz sz@r) és egyéb ilyen cuccosokkal csapja tele a dash-t? Hogy ha reggel belépek élvezettel nézzek rá, ne pedig unott sóhajtással kelljen megnyitnom a tumblr savior-t új dolgokat adva a feketelistámhoz?
Jöhettek ide a kérdésemhez hőbörögni nyugodtan, vastag a bőröm, megedződtem, bírom a kiképzést.
Nem depressziós, nem nyálás. Nem garantálom, hogy tetszeni fog, de egy próbát megér.
Awyiss
Ezekre vágytam.
Köszöntem.
Jöhet még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!