Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook segítség?

Facebook segítség?

Figyelt kérdés

Van egy személy akivel szeretném felvenni a kapcsolatot facebookon de nem tudom ismerősnek jelölni.. Ez miért van?

Írtam neki üzenetet de íly módon azt meg sem kapja?

"Közted és ... között nincs kapcsolat a Facebookon"-ezt írja facebook.

2015. júl. 22. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért a Facebook figyel arra, hogy lehetőleg olyan emberek lehessenek csak az ismerőseid, akikhez az életben valóban közöd lehet, szóval totál vadidegen ember ne. Egyébként be lehet állítani, hogy ki jelölhet ismerősnek téged, ő lehet, ezt is beállította. Az üzeneted - ha a Facebook felhívta rá a figyelmed - az illető Egyéb mappájába kerül, különben megkapja normálisan.
2015. júl. 22. 17:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi ezt nem is tudtam hogy van ilyen lehetőség.

Még egy olyan kérdésem lenne hogyha valaki csak a telefonos messengeres programot használja ott is látható az üzenet amit küldtem neki?

2015. júl. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!