Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már 50x jelentettük, miért...

Már 50x jelentettük, miért nem lett törölve?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

[link]

Ezt a Facebook profilt a haverokkal együtt már kb 50x jelentettük a Facebooknak,de még nem lett törölve, mert nem sérti a közösségi alapelveket...

Ez a kamu profil Alena Shishkova képeit használja, hazudozik, pénzt csal ki a mit sem tudó emberektöl... És a Facebook szerint ez nem szabályellenes.. Megtennétek,hogy ti is jelentitek, hátha törölve lesz? Vagy ilyenkor mit lehet tenni? Van a Facebooknak valami email címe amire írni lehet?

Előre is köszi, normális válaszokra megy a zöld kéz.

2015. júl. 22. 03:15
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt is megtudtuk kié a profil, mert volt annyira okos, hogy véletlenül a ''rendes'' profiljával rakott ki képet Alenaról :D Akinek kell a link az írjon privátot.
2015. júl. 22. 03:17
 2/10 anonim ***** válasza:

pénzt csal ki a mit sem tudó emberektöl...

Ez a legtöbb parlamenti képviselő szerint sem szabályellenes, akkor mit vársz a Cukorhegyi Márktól? :)

2015. júl. 22. 07:55
 3/10 anonim ***** válasza:

"pénzt csal ki a mit sem tudó emberektöl"

Aki balf.asz, megérdemli. Folytassa csak.

2015. júl. 22. 14:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem mire céloztok, de más akkor is.. már lejáratása a ''hírnevének'' köszönhetően már más tészta. Ha egyszerűen nem tetszik neki valaki, akkor evvel a profillal ír róla egy lejárató bejegyzést, amit hála a sok követőjének meg ismnerősének nagyon gyorsan elkterjed a neten. Már rendőrségi ügy is lett szinte belőle, csak a drága szerbiai rendőrség magasról szarik rá, ha valakit egész nap zaklatnak egy ilyen bejegyzés végett.
2015. júl. 22. 14:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem, mit picsogsz itt. Menj a szerb rendőrségre, és bőgj ott nekik egy sort.
2015. júl. 22. 14:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Én meg továbbra sem értem, hogy miért kell itt nagyképűsködnöd :) Ha nem tudsz normális választ adni, akkor takarodj.
2015. júl. 22. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Jelents fel engem is, légyszíves! Alig várom, "a csúnya bácsi bántott az interneten!"...
2015. júl. 22. 22:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Ahogy akarod ;)
2015. júl. 22. 22:43
 9/10 anonim válasza:
Most komolyan ki nem szarja le… majd az az orosz ku.rva jelenti, ha neki gond
2015. júl. 23. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Már töröltem ! :)
2015. aug. 6. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!