Miért lett törölve a glindabook blog? Nagyon szerettem és rá szerettem volna menni amikor is azzal találtam szembe magam hogy el lett távolítva?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 21:55
1/3 anonim válasza:
A Google találatok alapján úgy tűnik, hogy valami amatőr íróé volt. Talán leszerződött egy kiadóval, és ilyenkor el kell távolítania a cuccait, mert jogvédetté válnak. Az egyik kiadó, amit nem szeretnék néven nevezni, ráadásul annyira szigorú, hogy tényleg mindent leszedetnek, egy üdvözlőlapot se írhat szinte az engedélyük nélkül.
Ilyesmi lehet esetleg?
2/3 A kérdező kommentje:
Könyves oldal volt. Könyveket tett közzé. De már elég régóta működött. És eddig nem volt semmi baj :( Nagyon sok könyvem onnan szereztem. Olyanokat találtam ott amit máshol nem. A szerzőre (Glindára (?) ) Valaki nem tud e-mailt?
2015. márc. 7. 22:16
3/3 anonim válasza:
Ha nem a saját könyvei voltak, akkor meg szerzői jogsértés miatt kapcsolhatták le.
Google kereséssel egy pinterest profilt meg lehet találni, talán azon keresztül elérheted, nem ismerem a működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!