Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lett törölve a glindaboo...

Miért lett törölve a glindabook blog? Nagyon szerettem és rá szerettem volna menni amikor is azzal találtam szembe magam hogy el lett távolítva?

Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

A Google találatok alapján úgy tűnik, hogy valami amatőr íróé volt. Talán leszerződött egy kiadóval, és ilyenkor el kell távolítania a cuccait, mert jogvédetté válnak. Az egyik kiadó, amit nem szeretnék néven nevezni, ráadásul annyira szigorú, hogy tényleg mindent leszedetnek, egy üdvözlőlapot se írhat szinte az engedélyük nélkül.

Ilyesmi lehet esetleg?

2015. márc. 7. 22:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Könyves oldal volt. Könyveket tett közzé. De már elég régóta működött. És eddig nem volt semmi baj :( Nagyon sok könyvem onnan szereztem. Olyanokat találtam ott amit máshol nem. A szerzőre (Glindára (?) ) Valaki nem tud e-mailt?
2015. márc. 7. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem a saját könyvei voltak, akkor meg szerzői jogsértés miatt kapcsolhatták le.

Google kereséssel egy pinterest profilt meg lehet találni, talán azon keresztül elérheted, nem ismerem a működését.

2015. márc. 7. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!