Facebook jelszó ill. helymeghatározás?
Figyelt kérdés
Az első kérdésem az lenne hogy ha nekem valaki mobilról ír messengeren,valahol meg tudom nézni honnan irta?
A második pedig az lenne,hogy nem rég szakított velem barátnőm egy 3 éves kapcsolat után,konkrét indok nélkül...Azóta többször beszéltünk,láttam rajta hogy szeret,nagyon ki van ő is,de indokként csak annyit mond hogy most ezt érzi...Így viszont nem tudom magamban lezárni ezt az egészet,mert oda vagyok érte...
Az e-mail címét tudom,de a jelszavát nem,viszont egyszerűen muszáj megnéznem az üzeneteit,mert tudnom kell hogy mi áll ennek a hátterében,mert ebbe így beleőrülök,mert imádom ezt a lányt,és így nem tudom ezt elfogadni,és egyre sötétebb gondolataim támadnak "megoldás" gyanánt,és lassan magamtól is kezdek már félni...
2015. júl. 20. 16:10
1/2 anonim válasza:
ip meghatározás nem egy könnyű dolog, mivel a facebook szereverei köztetek vannak. ha egy ip címed lenne, azt is csak városra lehetne meghatározni, mobilnetnél ez még bonyolultabb, ott esetleges pingeléssel lehet pontos helyet kinyerni, de ez nem éppen egy 5 perces youtubeos tutorial. A jelszó feltörést jobb is ha elfelejted, esetleg próbálkozhatsz a kutyája nevével, szülteési dátumával stb, de csak úgy a jelszavát nem nagyon fogod megtudni. A kérdést szerintem inkább a tini párkapcsolatokba kénne kiírnod :) Remélem segítettem :D
2/2 A kérdező kommentje:
Azért ide irtam,mert így talán nem oltogatnak az emberek hogy mit akarok más fb fiókjával...
2015. júl. 20. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!