Ha a routert resetelem, az alap jelszót fogja kérni majd a bejelentkezéshez?
Első kettő hülyeséget ír, na hallgass rájuk!
A routeren lesz reset gomb, azt használd a router manualjának megfelelően! Ezután olyan lesz a cucc, mintha most hoztad volna ki a boltból, minden gyári beállításon lesz rajt. A jelszó is.
Mivel ilyenkor minden beállítás törlődik, az internethez való csatlakozás adatait ismét be kell állítanod.
G.
Hát találtam valamit, próbáld ki:
Vagy a Router Password Kracker
Keress rá a google-n a torrent.hu denber -re és ott a keresőbe írd be : Router Password Kracker ha letöltötted, akkor ne telepítsd hanem a portable verziót használd.
3. És ilyenkor mik azok amiket majd pontosan bekell állitanom? Mert régen úgy állitottak be mindent a neteléréshez. Ui.: Ha jól értelmezem akkor minden visszaállitodik és az alap adatok ugyanazok lesznek (admin,profesor), de ezután újból kell majd regisztrálnom a netet ahhoz hogy menjen? És ha igen akkor ezt hogy?
Köszönöm az eddigi segitséget az utóbbi két emberkének, de ezzel a crack dologgal csak végső esetben próbálkoznék meg, de azért köszi :)
Az első ajánlott program valószínűleg szart se ér, mivel nagyon, de nagyon valószínű, hogy nincs lementve a konfig fájl. (miért is lenne?)
A másik meg konkrétan Orosz rulett, nem is értem, hogy javasolhatsz olyat, hogy töltsön le jelszófeltörőt egy torrent oldalról. Garantált út a kártékony programokhoz, simán megeshet, hogy egy ilyen program lenyúlja a bankkártya adatait.
Kérdező: A netet nem kell újraregisztrálni, csak a router webes felületén kell beállítani ezeket:
G.
Nem torrentoldal és nem jelszófeltörő, olvass utána először.
Megvásárolható szoftver, de én az ingyenes verzióját ajánlottam. Nyilván nem küldenék keylogget senkinek.
Bocs, tényleg nem torrentoldal, mert warez (tele van letölthető tört programokkal), az sokkal jobb! Mondjuk az tény, hogy ez a cucc freeware.
Nem jelszófeltörő? A szótáras brute force szerinted mi?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!