Ha a routert resetelem, az alap jelszót fogja kérni majd a bejelentkezéshez?
Mégis honnan tudná a webes felület jelszavát a netszolgáltatója?
G.
A Nitsoft RouterPassView nem a routert töri fel.
Csakis arra jó, hogy a routerből kimentett backup fájlból szedje ki a jelszavakat. A kérdező esetében nem és semmit, hiszen eleve nem fér hozzá a webGUI -hoz hogy backup fájlt mentsen ki onnan.
Szóval nem kell túlragozni, a reset gomb gyártó által ajánlott használata után minden gyári alap lesz. A jelszó is. újra be kell mindent állítani.
Ha mondasz egy pontos típust és egy netszolgáltatót tudok benne segíteni.
Pedig nem árt, az alapértelmezett jelszó mindig nagy biztonsági kockázat, ha gondolod, mesélek egy sztorit.
G.
"Mégis honnan tudná a webes felület jelszavát a netszolgáltatója? "
Ha a szolgáltatótól származik a router, akkor sok szolgáltatónál meg tudják azt csinálni, hogy központilag rácsatlakoznak MASTER jelszóval, és bekonfigurálják a routert felhasználó igényei szerint.
(Úgy tudom ezért fizetni kell).
Igazad van, én ilyenről még nem hallottam, ez is megoldás lehet. Bár én még mindig a reset mellett vagyok, az megvan 10 perc alatt és nem kell az ügyfélszolgálatossal társalogni, és főleg nem kell fizetni. (mer' a legszebb szó az ingyé' :D)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!