Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook fiókomat hogy tudnám...

Facebook fiókomat hogy tudnám törölni, ha már az email címemre sem emlékszem?

Figyelt kérdés
Van egy facebook fiókom, amit nem használok (szoval ezzel egyutt 2 van) és törölni szeretném, de már arra az email címre sem emlékszem amivel regisztráltam, mit tehetnék?

2015. júl. 19. 21:01
 1/7 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel semmit, mivel a törléshez is mint minden máshoz be kell jelentkezni. De ha sok a szabadidőd végignézheted a Súgót. ( [link]
2015. júl. 19. 21:41
 2/7 edemmester ***** válasza:
Mivel több fiók személyenként sérti a FB közösségi irányelveit, így ha jelented, talán eltávolíttathatod, mostanában a jelentéseimre szeretnek pár napon belül reagálni, valahogy mostanában hirtelen segítőkészek lettek. Egyébként pedig igaza van a fentebb szólónak, a törlés kezdeményezéséhez be kell jelentkezni. Ha van rendelve a fiókhoz telefonszám akkor megpróbálkozhatsz abból az irányból jelszót szerezni, ha nem volt hozzáadva akkor pedig megpróbálhatsz valamilyen formájú kapcsolatfelvételt, de nem ígérek semmit, és te se remélj túl sokat. De egy próbát megér. Ha gondolod, linkeld privátban és utána járok hogy mit lehetne még tenni esetleg.
2015. júl. 19. 22:30
 3/7 Lajos54 ***** válasza:

Így igaz, mint előttem is írták.

Gondolj csak bele: ha olyan egyszerű lenne törölni olyan fiókot, amiből szinte semmit (e-mail cím, jelszó) nem tudunk, hányan szórakoznának azzal, hogy törlik mások fiókját?

Egyetlen mód a kapcsolatfelvétel az üzemeltetőkkel. Ha hitelt érdemlően tudod bizonyítani, hogy a regisztráció a tiéd, akkor talán sikerül töröltetni.

Egy ismerősöm meghalt hozzátartozójának fiókját majdnem egy év után sikerült töröltetni...

2015. júl. 20. 09:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, koszonom a valaszaitokat. annyira jutottam, hogy megfejtettem az email címet, de arra sem tudom a jelszavamat... nincs jelszo emlekezteto kerdesem se...
2015. júl. 20. 20:53
 5/7 anonim válasza:
Milyen e-mail? (gmail, freemail, stb.)
2015. júl. 21. 12:57
 6/7 A kérdező kommentje:
freemail :/
2015. júl. 21. 13:56
 7/7 anonim válasza:
:/ Az a baj a freemail-lal hogy ha jelszó emlékeztetőt kérsz és beírod a felhasználónevet akkor elküldi egy alternatív e-mail címre amit te adtál meg. Ha szerencséd van akkor azt írtad be amit használsz. Egy próbát megér szerintem.
2015. júl. 21. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!