Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A jupici tényleg korlátozza a...

A jupici tényleg korlátozza a torrentezést?

Figyelt kérdés
mondjuk jogosan tiltják az illegális letöltéseket de sajnos amíg az átlag fizu 80-90 ezer magyarisztánban addig mindenki ,mindenben a kiskapukat keresi.sokan mondják hogy a nettszolgáltatóknak ki van adva ,hogy tiltani kell az ilyen tevékenységeket.mint minden diktatúrában a korlátozásokat nagyon be kell tartani.

2015. júl. 18. 21:29
 1/9 anonim válasza:
22%
Az nem jupici 😅 UPC
2015. júl. 18. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Igen az UPC, de nem ez a lényeg. Itthon T-Home van, elég gagyi, de nem tiltja a torrentet, elég gyorsan lejön a torrent :)
2015. júl. 18. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

Korlátozza bizony. Nekem pl. csak 30 Mbit/sec-el jönnek.

Én egyébként nem folytatok és soha nem is folytattam soha illegális letöltést.

2015. júl. 18. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Kb 10 éve vagyok a szolgáltatónál, volt időszak amikor küldözgették a levelet, hogy elértem az adatforgalmi limitet, de nem emlékszem hogy lett volna tényleges lassítás. Elvileg 3 hónap adatforgalmi átlaga nem lehet 300GiB-nál több, míg nálam mindig összejött 1TiB+ havonta.

Biztos hogy tényleges korlátozás (és talán figyelmeztetés) már évek óta nincs, 120-as net 120-szal szedi a torrenteket. Kimenő-bemenő kapcsolatnál legyen kényszerített a titkosítás a kliensben.

Mo.-on a letöltés legális és nincs valós peer-üldözés sem (a visszatöltés miatt), és a szolgáltató sem a semmiért kínál több száz Megabites vagy optikai netet.

2015. júl. 18. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem töltesz le de azért tudod hogy korlátozza Neked. :D

Amúgy meg nem a eltöltés a gond, letölteni simán lehet, a gond ott kezdődik hogy fel is töltesz, az inkább ami gondot jelent, mondjuk ki lehet kapcsolni a feltöltést, szóval...

2015. júl. 18. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
És azt a UPC honnan tudja, hogy én illegális torrentet töltök/osztok, vagy full legális digitális tartalmat? Én nem torrentezek, de a megvásárolt filmek, zenék, játékok 120 megával száguldanak gyönyörűen, pedig egy hónapban 300-500 gigát is letöltök.
2015. júl. 19. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Ennyi törvénytisztelőt még sosem láttam egy helyen. Én torrentezek, letöltök, feltöltök, (nem legálisan) nem túl sok a havi adatforgalmam, többnyire sorozatokat töltök le, jellemzően TV-ripet, mert a webrip-ig nem várok, nem a UPC-nél vagyok...

Addig amíg havi 85 ezret keresek, amíg több mint 1 órába telik, hogy eljussak moziba, oda-vissza, amíg a TV-ben nézhetetlen tartalom van, ill. ami nézhető lenne 1 héten 1×, azt is teletolják reklámmal (félreértés ne essék, a reklámra szükség van, ezt értem), amíg a magyar HBO egy rakat szar, annyi pénzért, mint amennyit fizetek másik 70 csatornáért, amíg Magyarországon a legális online filmnézés kimerül ilyenekben, mint pl. a Filmbox live, aminél a "HD" kb. egy jó minőségű BD-ripnek felel meg, s kb. ennyi, marad még a szolgáltatók videó kölcsönzője, amiből én kimaradtam, mert a szolgáltatómnál ilyen nincs, amíg plusz díjat fizetek minden adathordozó eszközre, mert feltételezik, hogy lopásra használom (jól feltételezik), addig hadd torrentezzek! Amit gusztustalan dolognak tartok, az a filmek mozis, kamerás verzióban való feltöltése, ill. a magyar filmek DVD kiadás előtti feltöltése (kópia ellopása, screener verziók stb.) ezeket mind tiltja tudtommal az összes torrent oldal, de ha nem tiltaná, akkor sem tölteném le, amikor még nem volt tiltott, akkor sem töltöttem le.

Úgy gondolom, hogy függetlenül attól, hogy Mo-on nagyon sokan torrentről szerzik be az esti filmet, ettől függetlenül nem igazán van az ország berendezkedve arra, hogy kényelmesen, legálisan szerezzük be a filmeket, vállalható áron (tudom, könnyű mást okolni, de tény, hogy más is hibás a történetben, nem csak a néző!) talán majd a netflix hoz változást, de tény, hogy viszonylag lassan jelennek meg a bluray-ek, hogy nem kevés állami támogatással készült magyar filmek nem jutnak el minden vidéki moziba, s borzasztóan sokat kell várni egy DVD(!) megjelenésre, s sok esetben DVD is marad belőle. Szóval adófizetők támogatásával készült filmeknél ha már nem jelenik meg azonnal a TV-ben, legalább Mo-on hamar jelenjen meg megvásárolható formában, ez a minimum lenne.

A sorozatokról nem beszélve... Mo-on a Fox-ot leszámítva az összes csatorna teljesen elvan mélázva, felnőtt egy olyan generáció, akik nem igénylik a szinkront, sőt támogatják az eredeti nyelvet, felnőtt egy olyan generáció, akik hobbyból írnak feliratot sorozatokra, nem kevés, akár 8-12 órás befektetett munkával, a tv csatornák jellemzően pont ebből a korosztályból élnek, nekik szólnak a reklámok, a cégek, gyártók elsődleges célpontjai, hisz az a korosztály, aki vásárol. Mégis nincs egyetlen-egy olyan csatorna sem Mo-on, ami erre építene. Balf-szok, erre nem lehet mást mondani!

2015. júl. 19. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:

"Korlátozza bizony. Nekem pl. csak 30 Mbit/sec-el jönnek.

Én egyébként nem folytatok és soha nem is folytattam soha illegális letöltést." Ha olyan kis fehér bárány vagy, hogy soha nem torrentezel, akkor honnan tudod, hogy korlátozza? :DDD

2015. júl. 19. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy az ncore torrentek általába gyorsak.
2015. júl. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!