Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan internetszolgáltató,...

Van olyan internetszolgáltató, ami korlátozza, vagy letiltja a torrentezést? Ha van akkor melyik az? Mi ennek a menete?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
A Chello korlátozza, van vmi rendszerük, és ha úgy érzi torrentezel, szakítja a neted egy pillanatra (max 10 másodperc), és ha tovább folytatod akkor minden 5-10 percben megismétli. Többit nem ismerem.
2009. szept. 24. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
4 éve chellóm van nincs ilyen, ha az előfzetés nem korlátlan és túlléped akkor felezik a sebességet, de előtte küldenek 1 emailt. de szerintem már ezzel nem foglalkoznak, új előfizetésnél meg már nincs letöltési korlát.
2009. szept. 24. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
úgy érzi torrentezel. hehehe ez jó.............
2009. szept. 24. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
ilyen csak mobilinternetnél és mikrohullámú netnél van.
2009. szept. 24. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
A chello valóban figyeli, hogy torrentezel-e, de nem megszakítja a netet, hanem a sávszélességedet visszaveszi. Ismerősöm 1 Mbit-es nettel rendelkezik, és scak 128Kbittel tud letölteni, mert a chello rájött, hogy torrentezik.
2009. szept. 24. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:

12:54 vagyok. Még azt se tudtam, hogy mi az a szolgáltató mikor már chellonk volt (legalább 8 éve, de lehet hogy több), s igenis figyeli. Ez, hogy lassítja-e a sebességet, vagy szakítja a netet, sebességtől is függhet, nekem 8mbit-es van, és gyakran töltök 2Mbyte-tal is, viszont nekem szakítgatja. Az, hogy a barátod csak 100-al tud letölteni, lehet attól is, hogy nem "aktív" a kapcsolata, vagyis portforwarding meg társai nincsenek bekapcsolva a tűzfalába.

Ha ftp-vel szedek le egy filmet akkor órákon át nem szakad meg a net, hiába használom ki az egész sávot, torrentezésnél viszont már 80%-os kihasználás mellet is szaggat.

2009. szept. 25. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:

23:39

amúgy nem lehet hogy kevered a bit meg byte fogalmát?

az internet sebességet bit-ben adják meg, viszont a letöltő programok byte-ban mérnek, a böngészők is. 1 megás net mellet a 128-as letöltés reális, ha nem kevered össze a mértékegységeket.

2009. szept. 25. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
és a diginet is korlátozza????
2010. márc. 7. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!