Szeretitek a hofoglaló nevű játékot?
Figyelt kérdés
Sokan az új verzió miatt abbahagyták, ám egy ismerősöm szeretne a régihez hasonló játékot készíteni. A jogi utakat járják jelenleg, a csapata meg van hozzá, csak a tőkéje hiányzik. Szerintetek hogyan tudna támogatót szerezni? (Akár pénzt)2015. júl. 17. 15:58
1/8 anonim válasza:
Fú, biztosan van legalabb 10 éve, hogy játszottam vele. Akkor még szerettem.
2/8 anonim válasza:
Olyan régen játszottam vele, hogy nem tudtam, hogy megváltozott. Igen, szerettem játszani ott.
Honnan tudjátok,hogy sokan abbahagyták?
Azt nem tudom,hogy lehetne hozzá szponzort keresni. Abból nem lenne probléma szerinted, ha lekoppintanák a régit?
Egyébként meg, az sem biztos, hogy olyan nagy látogatottsága lenne az oldalnak.
3/8 anonim válasza:
A játékot magát szeretem, de a mostani verzióban van néhány programozói megoldás, amin azért futnék még néhány kört.
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sok mindent levédtek és az engedélyeket ügyvédi segítséggel tudják csak megszerezni, úgy is körülményes. Nagyon megváltozott, abszolút a pénzre hajtanak, ráadásul gyerekes lett. Arról meg említést se érdemes tenni, hogy tele van hibákkal.
2015. júl. 17. 16:29
5/8 Neuhauser László válasza:
Én régen rengeteget játszottam vele, toplistán is voltam a rangok között
Most meg talán félévente egyszer ha játszok vele, nagyon tönkre tették, lassú, szaggat, és iszonyatosan ronda szerintem
6/8 anonim válasza:
a régit én is szerettem.A mostanit csak utálni lehet.Lehet elfogult vagyok,de mi az már,hogy egy 15-ös szintű játékost összerak két százon felüli szintű játékossal?Többször is.Amellett nagyon tönkretették.Néhány kérdés hibás,és rengeteg olyan plusz opciót varázsoltak a játékhoz,aminek semmi értelme.Minek is 16 segítség?Inkább könnyebb kérdéseket.Honnét tudjam,hogy Mona Lisának hány foga volt,vagy hogy egy sündisznón átlag hány tüske található?Csapnivaló az egész.Na.Ha tőkét szeretnél akkor ajánlom az OTP-t.Egy Wolksvagen Transporter,két fegyveres férfi,a többit meg a fantáziádra bízom.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem én szeretnék, hanem aki a régi honfoglalóhoz hasonló játékot tervez készíteni, neki kell a tőke.
2015. júl. 21. 00:30
8/8 anonim válasza:
A Honfoglaló egy undormány játék lett, sőt. Ez a verzió nem is méltó a Honfoglaló névhez. Én is az új verzió miatt hagytam abba, de nem csoda. A 2013-mas újítás óta egy nagy nulla lett a játék. Azóta állandóan újabb újításokkal próbálkoznak, de szánalmasabbnál szánalmasabb mind... Remélem, hogy az ismerősödnek sikerül egy régi verzióhoz hasonló játékot kifejleszteni!!! Járjon sok szerencsével!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!