Ti melyiket szeretitek jobban és miért? Gmail vagy Hotmail?
G-mail nagyon jó még azoknak is akik szeretik túlkomplikálni a levelezést (rendezés, kinézet stb.).
spam szűrése is elfogadható, bár én kikapcsoltam. minden esetre nem baj ha 2 Mail-ja van az embernek és átirányítja egyre a leveleket, ill másodlagos email -el könnyen biztosíthatod magad, ha elfelejtenéd a jelszavad!
Miért-re a mindenért a válasz, Kinézet, használhatóság (jó a küldés, lehet formázni stb),megbízhatóság (nem mint a freemail), és mert van google fiók alapból Youtube és az összes alkalmazás végett.
Gmail. Eddig nem volt gond a levelekkel, mindig megérkeztek/elmentek és meg is kapták őket. Hotmail-t (vagyis új nevén outlook-ot) még levelezésre nem használtam csak ms fiókként, bár állítólag "kikupálódott" és használható.
Viszont a citromail, freemail és társait nem ajánlom!
G-mail.
Ugyanazért, amiért a cégek többi termékét is. Googlet használsz keresésre vagy Binget? Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!