Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik tetszik jobban Gmail...

Melyik tetszik jobban Gmail vagy a megújított Hotmail azaz az Outlook?

Figyelt kérdés

Melyiknek mi az előnye?

Jól tudom hogy ez a kettő a legjobb ingyenes?

2013. máj. 24. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem gmail. Megnéztem a másikat is, de nem találtam semmi újat a g-hez képest. Nincs kedvem kiismerni egy új rendszert, nekem a g, tökéletes.
2013. máj. 25. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkettő. A gmail az, amit már használok a kezdetektől fogva, mióta számítógépezek. Haverok vagyunk úgymond :) Az outlook -ot tavalytól kezdtem el használni, mikor a Microsoft bejelentette a változást a hotmail- el kapcsolatban. Én azonnal váltottam, és a legnagyobb meglepetésemre egy felhasználó-barát felület fogadott. Egyszerű, letisztult, jól áttekinthető, tehát számomra minden megvan benne, ami engem arra ösztönöz, hogy igenis ismerkedjek vele, használjam, /használom is/. Én szeretek tanulni, ismerkedni az ismeretlennel, nyitott vagyok az újdonságokra. Szóval nálam az Outlook már majdhogynem egyenrangú a gmail- el.
2013. máj. 25. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Hotmail-es vagyok, azt sem tudom, hány éve...

sok macerával es kényelmetlenséggel járna nekem egy úgy fiók, ezért nem hoztam létre újat, mióta outlook lett belőle.... én nem szeretem!

Hiányzik belőle egy alapfunkció, ami nekem elég fontos lenne. Kimenő postafiók nem jelzi, hogy melyik lvél olvasott, melyik nem.

Szóval én lepontozom!

2013. máj. 30. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!