Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A torrentezők mennyire nézik...

A torrentezők mennyire nézik azt, ha valakinek lassabb a sebessége?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl. én feltöltök valamit, viszont azt a netem sebessége miatt lassabban töltöm fel mint az átlag, mondjuk egy 200 megás fájl 45 perc mire felmegy, aztán persze 2 seederrel jobb a dolog, csak az eleje a lassú. Próbálom úgy felfogni hogy az a lényeg hogy feltöltöm és nem az hogy lassabb vagyok, csak néha belegondolok hogy a túloldalt röhög egyet hogy milyen lassan töltök. :D Ti hogy látjátok ezt?

2015. júl. 15. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb feltöltőnek általáben szokott lenni egy(Seed) szereverre ami biztosít elegendő tárhelyet és sebességet.Nekem lassú a netem ugy hogy mindegy hogy milyen a seeder sebessége.Nem ér 1Mb/sec-nél többet.
2015. júl. 15. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem én hogy neked a neted lassú, az megint más, én olyanra gondolok hogy nekem lassú a netem, aki feltölt, és mondjuk tölt tőlem egy gyors netes aki "normál" feltöltőnél 1-2 perc alatt leszedné az adott anyagot, nálam pedig várnia kell 20-30 percet, de ez csak egy példa.
2015. júl. 15. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer töltöttem le valamit gyorsan és 99,5%-nál elfogytak a seedelők és megállt a letöltés :( Ez nagy pech.
2015. júl. 15. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!