Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagy felbontásban hogy tudok...

Nagy felbontásban hogy tudok képet küldeni valakinek?

Figyelt kérdés
Facebookra töltöttem fel képet, de aki letölti, annak már nem nagy felbontású, hanem kockásodik. Tudom, hogy ha albumba tölteném, akkor lehetne jó minőségben feltölteni, de nem albumba töltöm fel, ha meg csak idővonalra töltöm, nem kérdezi meg, milyen minőségben akarom. Na most az lenne a kérdésem, hogy e-mailben elküldve is ugyanez a helyzet? Oké, ki kell próbálni, tudom, de gondoltam előtte informálódom egy kicsit. Tehát az a lényeg, hogy akinek elküldöm, az úgy tudja letölteni, hogy neki is olyan jó minőségű legyen, mint amit én feltöltöttem, azaz ne kockásodjon. Előre is köszönöm az emberi hangú válaszokat!

2015. júl. 12. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

E-mailben csatolmányként küldve nem fog változni a minősége. A FaceBook, Instagram és egyéb közösségi oldalak mind rontanak a képminőségen.

G.

2015. júl. 12. 14:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. júl. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!