Létezik ilyen DSL router függetlenül (többi lentebb)?
Figyelt kérdés
T-homenál van DSL netem és kaptam mellé olyan routert, melybe bemegy a 4 eres DSL kábel, van rajta 4 LAN port, 1 port a vezetékes telefonnak és Wifi jelet sugároz még. Ehhez hasonló, függetlent keresek, mert amit adott a telekom, egy kalap szamócát sem ér. Tudom, hogy gugli a barátom, de nem lehet rá számítani minden problémában. És ha létezik milyet tudnátok ajánlani, hol tudnám kedvező áron beszerezni?2015. júl. 14. 18:45
2/7 A kérdező kommentje:
Thomson ST780i WL
De nem ugyan ilyet szeretnék, mert nem hinném, hogy ez jó pár éves modell függetlenül szépen muzsikálna.
2015. júl. 14. 19:58
3/7 anonim válasza:
Van IP telefon, vagy IPTV szolgáltatás?
4/7 A kérdező kommentje:
nincs
2015. júl. 14. 21:59
5/7 anonim válasza:
Értem.
Akkor ebben az esetben nem javaslom hogy ilyen minden egyben eszközt vegyél.
Jobban jársz egy sima ADSL2+ modemmel, és egy mellé vásárolt routerrel.
Modemnek egy D-Link DSL-360R típust ajánlok, viszont fontos hogy ebből a T1-es kiadást ( fekete színű ). Régebbi, szürke-kék színűt ne vegyél.
Ez például jó: [link]
Routernek meg olyat veszel, ami megfelelő az igényeidnek.
Átlagos felhasználásra én ezt szoktam ajánlani: [link]
6/7 anonim válasza:
Ha esetleg további kérdés, esetleg probléma felmerülne, akkor ide is írhatsz: [link]
Itt gyorsabban kaphatsz segítséget.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2015. júl. 14. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!