Hol tudom beállítani a Firefoxnál, hogy új fül esetén üres lapot dobjon ki?
Valamiért átálltak a beállításaim, és nem tudok rájönni, hogy hol tudom beállítani, hogy új fül megnyitásakor egy üres lap legyek a képernyőn.
Nem frissítettem semmit se, de úgy emlékszem, hogy eddig ki lehetett választani új fül megnyitásakor, hogy az üreset, vagy pedig kis ablakokat lássak. Most nem lehet.
Halli én is így jártam valamelyik nap a következő módon tudod vissza állítani.
A böngésző cím sorába írd ezt: about:config majd enter (óvatos leszek, megígérem) gombot nyomd meg és a kereső cím sorba, amit, dobot a Firefox gépeld be a következő parancsot: browser.newtab.url vagy akár meg is keresheted, ha meg van, akkor rákattintva egy beviteli mezőbe írd ezt a parancsot az alap értelmezés vissza állítására: about:newtab és ok egyből működik de akár tetszőleges URL is írhatsz bele és akkor az fog meg jelenni nekem a googli van bealítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!