Internet Explorer megnyitásnál üres a hely ahová a webhelyet beirnám, hiába irom be, hogy index.hu, nem történik semmi. Internet kapcsolat van. Mitől lehet? Megoldás?
más oldalt be hoz? mert akkor erre nem lesz szükség(erre azért van "szükség", mert nincs jobb ötletem egyenlőre):
windows gomb + R
és írd be hogy: ping www.index.hu
és küldj nekünk egy képet róla --> Print Screen gomb, aztán megnyitod Paint-et, és Beilesztés, és elég ha megszerkeszted olyanra hogy csak a kimenetet lássuk, és pl. feltöltöd a kepfeltoltes.hu -ra
vagy leírod a kimenetet nekünk, hogy megérkezett az adat, mennyi veszett el stb.
ne privátba, ide írhatsz nyugodtam, akkor más is tud segíteni:
"nem,semmilyen oldalt, nem reagál semmire, beállítottam egy explorert amelyik non ads-es"
mi az hogy non ads-es és mit állítottál be? mert nem igazán értem mit akarsz mondani
arra tippelnék hogy nincsen DNS szerver beállítva
OpenDNS IP Addresses
208.67.222.222
208.67.220.220
itt le van írva hogy kell megváltoztatni, az IPv4-et elég megváltoztatni, tehát az IPv6-at ne törődj
1, 2, 3, 6-os számúak kellenek neked sorban első-nek megadod a fentit, aztán a másodlagosnak a másikat(220.220-asra végződőt), aztán le OK-od
"1, 2, 3, 6-os számúak kellenek neked sorban "
már mint amit küldtem linket, arról ezek a pontok kell megoldanod/végig járnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!